Organizaţia tinerilor liberali din Vâlcea, premiată la Gala premiilor TNL, ediţia a VI-a

duminică, 13 februarie 2011

Organizaţia tinerilor liberali din Vâlcea, premiată la Gala premiilor TNL, ediţia a VI-a

La sfârşitul săptămânii trecute, Tineretul Naţional Liberal a organizat cea de a VI-a ediţie a Galei Premiilor TNL, acesta fiind cel mai important eveniment anual organizat de tinerii liberali, având scopul de a-i premia pe cei mai buni tineri ai PNL, fiind premiate cele mai bune proiecte sau acţiuni de promovare a imaginii şi implicării Partidului Naţional Liberal în viaţa societăţii româneşti. Anul acesta, tema centrală a festivităţilor de premiere a fost aniversarea a 135 de ani de la fondarea organizaţiei de tineret a PNL, motiv de bucurie şi mândrie pentru tinerii liberali, pentru că TNL reprezintă, probabil cea mai veche organizaţie de tineret a unui partid politic din Europa şi sunt continuatorii activităţilor unor mari personalităţi politice, sociale şi culturale ce au marcat istoria României şi pe cea europeană.

Peste 2000 de participanţi au sărbătorit cu bucurie viaţa marilor oameni de stat români ce au pornit din rândurile tineretului liberal şi au avut contribuţii importante, timp de peste un secol, la formarea şi dezvoltarea statului român modern, liber, democratic şi promotor al valorilor naţionale şi universale. Gala TNL este un eveniment unic în cadrul organizaţiilor politice de tineret din ţară, la ediţia de anul acesta, unde au participat peste 50 de membri ai organizaţiei judeţene Vâlcea a TNL-ului, s-au elogiat împlinirea a 135 de ani de la fondarea Tineretului Naţional Liberal. Alături de preşedintele TNL Florin Alexe şi preşedintele PNL Crin Antonescu, au participat distinşi invitaţi, printre care: Ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein, Ivo Cifichkly, preşedintele NDSV (organizaţia de tineret liberală din Bulgaria), dar şi liderii actuali ai PNL, printre care: Varujan Vosganian, Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai, Ludovic Orban, Daniel Chiţoiu, Cristian David şi seniorii Partidului Naţional Liberal. Preşedintele PNL s-a declarat mulţumit de activitatea politică desfăşurată de tinerii liberali: "De multe ori mă gândesc că dacă noi, cei mai puţin tineri, am fi la fel de activi ca voi, tot partidul ar sta mai bine. Să fiţi mereu o comunitate şi să nu deveniţi o sectă. Vorbiţi, arătaţi şi vă comportaţi ca o elită pentru că sunteţi o elită. Smerenia slujirii de ţară să fie ţelul vostru", a declarat Crin Antonescu, preşedintele PNL. Programul a fost animat de comicul Horaţiu Mălăele, acesta smulgând ropote de aplauze de la toţi participanţii Galei TNL.

La ediţia de anul acesta, Tineretul Naţional Liberal din Vâlcea s-a numărat printre câştigătorii Galei TNL, obţinând premiul pentru „Cel mai bun eveniment regional al anului" - Şcoala Politică I. Gh. Duca, desfăşurată la Horezu, distincţia fiind ridicată de Victor Popescu: "Vreau să mulţumesc tuturor colegilor care s-au implicat în organizarea Şcolii Politice I.Gh. Duca, precum şi în toate celelalte proiecte ale TNL Vâlcea, aţi demonstrat că suntem o echipă puternică şi unită, iar pentru anul viitor ne propunem ca Vâlcea să fie din nou una dintre echipele fruntaşe ale Tineretului Naţional Liberal. Am convingerea că vom construi, împreună un viitor mai bun pentru generaţiile tinere", a declarat Victor Popescu, preşedintele TNL Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe