Bătaie cu săbii la River Plaza Mall

miercuri, 15 decembrie 2010

Bătaie cu săbii la River Plaza Mall

Poliţiştii municipali au fost sesizaţi telefonic de către dispecerul River Plaza Mall, despre faptul că în parcarea din partea de est a complexului, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane. Lucrătorii de poliţie sosiţi la faţa locului nu au mai găsit nici o persoană din cele implicate în altercaţie. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, s-a prezentat numitul un bărbat de 33 ani, din Râmnicu Vâlcea, căruia i s-au acordat îngrijiri medicale, stabilindu-i-se diagnosticul: plagă tăiată, inelar, plagă înţepată medius stg; plagă superficială de circa 2 cm, la braţul stâng. „Din discuţiile purtate de poliţişti cu victima, a rezultat că a avut o altercaţie cu Laurenţiu G.(38 de ani) din Râmnicu Vâlcea, în urma căruia a fost tăiat la mână cu o sabie. Verificările în acest caz continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în acest incident, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei, să se facă şi încadrarea juridică a faptei", a declarat Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Şoferi prinşi băuţi la volan

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele vâlcene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Aceştia au desfăşurat luni 3 acţiuni pe linie de prevenire a evenimentelor rutiere, constatând nereguli ce au dus la aplicarea a 47 de sancţiuni contravenţionale. Contravenţiile constatate au condus la aplicarea sancţiunilor în valoarea totală de 5.790 lei. În activitatea desfăşurată au fost reţinute 2 permise de conducere (pentru consum de băuturi alcoolice), au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare şi au fost sancţionaţi 2 pietoni.

Hoţii de sobe, prinşi de poliţie

În data de 13 decembrie 2010, în jurul orelor 10.00, poliţiştii din Costeşti au fost sesizaţi de o localnică din municipiul Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul, în perioada 6-12 decembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în reşedinţa sa, din aceeaşi localitate, şi, profitând de faptul că locuinţa nu era încuiată, au sustras o sobă de teracotă (prin demolare) şi 5 saci de ciment. În urma cercetărilor, a fost prins Cosmin P., din localitate, de la care au fost recuperate toate bunurile sustrase, ce au fost restituite proprietarului. Suspectul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Prinşi cu marijuana în maşină

Poliţiştii municipali au identificat pe strada Ion Referendaru, din Râmnicu Vâlcea, un autoturism oprit alături de care se aflau 4 tineri, cu un comportament suspect. Cei patru au fost identificaţi de poliţişti ca fiind Claudiu R., de 18 ani, din comuna Domneşti, judeţul Ilfov, Mihăiţă N., de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, Narcis G., de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea şi Costin C., de 21 de ani, din Râmnicu Vâlcea. La controlul efectuat, oamenii legii au identificat în autoturism, care aparţinea lui Claudiu R., 3 folii de staniol, ce conţineau fragmente vegetale asemănătoare canabisului. Despre acestea, proprietarul maşinii a declarat că îi aparţin, conţin "iarbă" şi le-a achiziţionat dintr-o discotecă din Bucureşti pentru consum propriu. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul SCCO Vâlcea, care au înaintat conţinutul suspect la Centrul de Analiză şi Profil al Drogurilor din Bucureşti, pentru expertizare.

Jandarmii români, din nou în Kosovo

Luni, 6 decembrie a.c., în prezenţa secretarului de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, chestorul de poliţie Ioan Dascălu şi a consilierului prezidenţial, Iulian Fota, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc ceremonia Apelului Solemn al Detaşamentului de Jandarmi care va acţiona în cadrul misiunii Eulex, sub egida Uniunii Europene, în Kosovo. Acesta este cel de-al doisprezecelea contingent care execută misiunea de menţinere a păcii în Kosovo, prestaţia jandarmilor români în teatrul de operaţii internaţional fiind apreciată atât de reprezentanţii O.N.U., care au acordat în fiecare an luptătorilor români medalia „În serviciul păcii", cât şi de reprezentanţii Eulex. În data de 25 noiembrie a.c., 82 de jandarmi români aflaţi în Kosovo au primit din partea Eulex o medalie, în semn de recunoaştere a profesionalismului dovedit pe timpul executării misiunilor. Dintre aceştia, 4 jandarmi sunt din Râmnicu Vâlcea. Detaşamentul a început deplasarea în teatrul de operaţii, marţi, 7 decembrie a.c., urmând să înlocuiască contingentul aflat acum în Kosovo. În prima etapă, cu mijloace auto, vor pleca 75 de jandarmi, iar alţi 40 de luptători vor ajunge în Kosovo peste două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe