|sâmbătă, noiembrie 27, 2021
  • Follow Us!

Accident de muncă mortal la Şirineasa 

Accident de muncă mortal  la Şirineasa

La data de 16.09.2010,  ora 17.30, poliţiştii din Şirineasa, au fost sesizaţi telefonic, prin Dispeceratul de Urgenţă 112, cu privire la faptul că în pădurea din punctul  Aricioaia a avut loc un accident de muncă în urma căruia şi-a pierdut viaţa Cristian G., de 39 de ani, din comuna Frânceşti, judeţul Vâlcea, angajat al Ocolului Silvic Băbeni.

La faţa locului s-au deplasat echipa operativă constituită la nivelul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea care a efectuat cercetarea locului faptei cu sprijinul poliţiştilor, reprezentanţilor ITM Vâlcea şi angajatorului.

Decesul a fost constatat de către cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Vâlcea.

Din primele verificări a rezultat că în zonă se efectuau lucrări specifice de exploatare a unui parchet de masă lemnoasă iar victima a  fost lovită de o secţiune a unui arbore care a rămas suspendat la înălţime şi care prin cădere i-a produs mai multe leziuni în zone vitale. 

Cadavrul lui  Cristian G. a fost ridicat şi transportat la Morga Spitalului Judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului, cercetările urmând a fi continuate de către  procurori, potrivit competenţei.

Leave a Response