Primăria aşteaptă de la Guvern 250.000 lei pentru repararea drumului DC 62

duminică, 30 mai 2010

• În comuna Vlădeşti,

Primăria aşteaptă de la Guvern 250.000 lei pentru repararea drumului DC 62

Luna trecută, la solicitarea expresă a primarului comunei Vlădeşti, Sorin Ghiţă, conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea a elaborat un proiect de hotărâre de guvern privind alocarea în regim de urgenţă a sumei de circa 250.000 lei pentru repararea drumului DC Vlădeşti – Valea Ursului.

În această zonă, în urmă cu un an, s-a manifestat o alunecare de teren pe o suprafaţă de aproximativ 20 de hectare, care a antrenat platforma drumului comunal 62 Vlădeşti – Valea Ursului. La capătul aval  lucrării de consolidare a DC 62 Vlădeşti – Valea Ursului s-a produs o alunecare de teren care a antrenat carosabilul pe toată lăţimea, extinzându-se în amonte, până în aproprierea unor locuinţe aflate la aproximativ 10 metri, 25 metri şi respectiv 30 metri, de capătul amonte al lucrării. În aval de drum, alunecarea are o lungime de aproximativ 300 de metri.

În luna decembrie 2009, în urma organizării licitaţiei, firma Strabag a fost declarată câştigătoare a investiţiei, cu o valoare totală finală a contractului de 465.375 lei (circa 110.000 euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe