Buican - mutul Parlamentului, Zamfirescu ÔÇô cel mai costisitor deputat

miercuri, 26 mai 2010

Parlamentari care fac Vâlcea de ruşine:

Buican - mutul Parlamentului, Zamfirescu – cel mai costisitor deputat

• Cel mai costisitor ales al Vâlcii a fost, pedelistul Sorin Zamfirescu, care a decontat într-o lună nu mai puţin de 17.242 de lei

• Deputatul Dan Mazilu cheltuieşte cea mai mică sumă de la bugetul statului: 7.342 de lei

Deputatul Buican CristianDeputaţii nu s-au restrâns cheltuielile, în ciuda crizei şi, în luna martie a acestui an, aceştia au primit nu mai puţin de 4.856.039 de lei, de la bugetul statului. Cei şase deputaţi de Vâlcea au cheltuit sume cuprinse între 7.342 de lei şi 17.242 de lei. Cel mai costisitor ales al Vâlcii a fost, pedelistul Sorin Zamfirescu, care a decontat nu mai puţin de 17.242 de lei. Celalalt deputat PD-L, Samoil Vîlcu, a primit 12.052 de lei.

Chiar dacă sunt in opoziţie, liberalul Cristian Buican şi social-democratul Aurel Vlădoiu au decontat 12.480, respectiv 12.052 de lei. În coada clasamentului în ceea ce priveşte veniturile obţinute este Vasile Bleotu (PSD), care a decontat 11.363 de lei şi deputatul UNPR, Constantin Mazilu, care a primit 7.342 de lei din bugetul de stat. Acesta nu a decontat bani pentru diurna sau deplasare în teritoriu, cazare la Bucureşti sau transport în ţară. Sorin Zamfirescu (PD-L) a cheltuit echivalentul a 38 de indemnizaţii minime de şomaj, deşi nu prea a avut o activitate.

În perioada 2000-2004, el a avut o singură luare de cuvânt. Cristian Buican (PNL) a decontat 12.480 de lei Aurel Vladoiu (PSD) şi Vasile Bleotu (PSD) nu au avut activitate în Parlament în luna respectivă, nu au făcut nici o interpelare şi nu au luat cuvântul. Surprinzător, deşi la decontări nu îi sare rândul, există şi parlamentari vâlceni care nu au luat niciodată cuvântul, cu o singură excepţie: atunci când au depus jurământul. Cristian Buican a vorbit până acum în Parlament doar … 41 de secunde. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe