Mircia Gutău: Pesediştii sunt oameni slabi, nu au tăria de caracter să recunoască înfrângerea

luni, 7 decembrie 2009

Mircia Gutău: Pesediştii sunt oameni slabi, nu au tăria de caracter să recunoască înfrângerea

Mircia Gutău, preşedintele PD-L Vâlcea, şi-a atins obiectivul electoral: 42,95 la sută dintre vâlceni au votat cu Traian Băsescu. Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea şi-a propus în urmă cu trei luni o ţintă electorală de 40%. De-atunci, Mircia Gutău a muncit zi de zi, de dimineaţa până seara, a fost prezent în mijlocul alegătorilor vâlceni, iar rezultatele s-au văzut duminică, 6 decembrie.

Imediat după anunţarea de către BEC a rezultatului oficial (Traian Băsescu, câştigător al alegerilor cu 50,33%), Mircia Gutău ne-a declarat: „Trăiesc acest succes ca un om normal, spre deosebire de cei de la PNL şi PSD care azi-noapte s-au manifestat în afara bunului simţ, cu înjurături şi ură maximă.

Au dovedit încă o dată că le lipsesc cei 7 ani de-acasă. La ora 0.00 imediat după anunţarea exit-poll-urilor otrăvitoare, o ceată de liberali, avându-l pe Ion Nicolae în frunte, şi pesedişti a venit în faţa sediului PD-L. Au claxonat minute în şir, au ţipat, au călcat pe spaţiul verde şi strigau ca scoşi din minţi: Jos PD-L! Au fost de-a dreptul penibili, ridicoli. S-au grăbit să se bucure şi au greşit, a fost o lecţie de viaţă usturătoare pentru ei.“ În ceea ce priveşte formula de conducere a Consiliului Judeţean Vâlcea, Mircia Gutău spune că: „PD-L se află în avantaj deoarece Guvernul va fi format din oamenii săi, iar negocierile vor ţine cont de această realitate. Dacă liberalii nu doresc să bată palma cu noi, nu au decât să împartă cu PSD-ul zero bani“.

În legătură cu acuzaţiile de fraudare lansate de PSD, preşedintele PD-L Vâlcea a declarată că: „Sunt oameni slabi, dovedesc că nu au puterea, tăria de caracter, să recunoască înfrângerea. Românii au hotărât că Traian Băsescu va fi preşedinte încă cinci ani, iar nimic nu poate schimba ceea ce a votat majoritatea populaţiei“. (T.P.)     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe