“Municipalii”, victorie la scor cu Victoria Domneşti

duminică, 9 august 2009

În ultimul amical al verii,

„Municipalii”, victorie la scor cu Victoria Domneşti

În ultimul meci de pregătire al verii, divizionara B, CS Municipal trebuia să joace la Otopeni cu proaspăta retrogradată CS Otopeni. Se pare că la gruparea de lângă Bucureşti sunt probleme financiare, astfel că jucătorii ar fi refuzat să mai intre pe teren, astfel că vâlcenii s-au reorientat şi au găsdit repede un adversar. E adevărat că nu a fost de calibrul celor de la Otopeni, o echipă care a cumpărat loc în Liga a III-a, Viitorul Domneşti. Diferenţa de valoare s-a văzut clar în jocul celor două echipe, scorul final, 6-0 pentru vâlcenii, fiind relevant în acest sens. Pentru gruparea lui Alin Artimon au marcat Dobre (de două ori, o dată din penalti), Roman, Boroiban, Dandea şi un jucător brazilian, Kahu, venit în probe. A fost ultima partidă amicală a vâlcenilor, care vor începe sâmbătă o nouă ediţie de campionart.

ACU în locul lui Liberty Salonta

Potrivit site-ului www.Liga 2.ro, gruparea din Salonta a anunţat deja că nu se va mai înscrie în campionat, astfel că în şedinţa de azi, Comitetul Executiv al FRF va oficializa faptul că locul orădenilor va fi luat de ACU Arad, prima retrogradată, sub linie, la finalul sezonului trecut. Dacă se va întâmpla aşa, vâlcenii vor debuta în noua ediţie de campionat la Arad, cu ACU. De remarcat că primul său meci ca principal la CSM pentru Alin Artimon, sezonul trecut, a fost în tur, la Arad, în acel eşec usturător, 0-3, cu gruparea ardeleană.

Rămâne Câju ?

După o lungă „telenovelă” care se apropie de sfârşit, jucătorul care a marcat cele mai multe goluri pentru CSM în campionatul trecut, Enache Câju, va rămâne, cel mai probabil în Zăvoi. Fotbalistul adus de la Gloria Bistriţa a încercat în această pauză competiţională să-şi găsească o echipă în prima ligă sau în străinătate, dar nu s-a concretizat nimic. Deşi se spunea că e dorit de echipe precum Unirea Alba Iulia, Astra Ploieşti sau Pandurii Tg. Jiu, Enache Câju, care a avut şi ghinionul de a se accidenta, va începe, cel mai probabil, sezonul viitor în Zăvoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe