Primarul din Mateeşti, condamnat la închisoare

duminică, 12 aprilie 2009

Primarul din Mateeşti, condamnat la închisoare

Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti l-a condamnat la patru ani închisoare, pentru ultraj, pe Nicolae Stănişor, primarul comunei vâlcene Mateeşti. Sentinţa a fost dată după mai multe termene la care procesul a fost amânat din diverse motive, fie din lipsa inculpatului, fie din lipsa martorilor sau din cauza absenţei de la dosar a unor rapoarte de expertiză.

Contactat telefonic, primarul a declarat ieri, că va face recurs, considerându-se nevinovat faţă de acuzaţiile care i-au fost aduse. Iniţial procesul s-a aflat pe rolul Judecătoriei Horezu, însă inculpatul a făcut cerere de strămutare a cauzei, iar aceasta a fost aprobată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Primarul a fost judecat pentru ultraj după ce agentul-şef Gheorghe Ţuicu, şeful postului local de poliţie, l-a acuzat pe Nicolae Stănişor că l-a bătut chiar în sediul primăriei, atunci când a încercat să aplaneze un conflict între acesta şi inginerul agronom al comunei.

Pe lângă şeful de post unul dintre consilierii locali l-a acuzat pe primar de agresiune fizică, iar Direcţia Silvică s-a constituit parte vătămată, acuzându-l pe Stănişor că a tăiat fără aprobare mai mulţi arbori dintr-o pădure administrată de Ocolul Silvic Horezu. (Agerpres)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe