Sparle si Soparle

duminică, 20 iulie 2008

Sparle si Soparle

• Unul dintre cei arestaţi pentru infracţiuni informatice a scăpat basma curată după ce a comis un accident rutier ce s-a soldat cu o victimă. Se spune că preţul libertăţii de atunci a fost plătit cu bani furaţi!

•   În schimb un alt tip care are legături directe cu alt ziar, prin intermediul tatălui său, a reuşit să îşi achiziţioneze un BMW ultima serie. Lucru care dovedeşte că şi rahatul de pisică te poate face cu punga groasă dacă eşti isteţ şi mai ales dacă plăteşti la minim salariaţii!!!!

•  Şi pentru că tot suntem la ziarişti :  unul dintre cei mai controversaţi jurnalişti s-a întâlnit pe ascuns, sâmbătă. La Govora Băi, cu un parlamentar pe care l-a înjurat constant în ultimele 10 luni. Vom afla şi care este motivul pentru care liderul politic s-a compromis stând la aceeaşi masă cu derbedeul!

•  Doamna MISA s-a întâlnit acum câteva săptămîni cu regina gunoiului şi la o cafea s-a gândit că nu ar strica să ne dea în judecată după exemplu celei de a doua şi să ne ceară câteva miliarde. Daune pentru că cică i-am stricat imaginea. Parcă nu ar şti tot oraşul că se ocupă cu ce se ocupă. În cazul ambelor banii le-au luat minţile şi parvenirea le-a făcut să creadă că-şi pot mări averile pe spinarea ziariştilor. Se înşeală! Puteţi să angajaţi avocat şi din Papu(a) Noua Guinee, că nu o să vedeţi un leu de la noi! Mai bine îi dăm la casele de copii decât unor parveniţi cu pretenţii de mari domni şi doamne.

•   Nu demult domnul Pîrvu, mare sindicalist, se lăuda că a adus mii de voturi  PSD-ului. Ei bine acum are ocazia să arate cât de mult îl iubesc vâlcenii. Îl invităm să candideze în colegiul Nord, unde răspunde de ceva vreme d eorganizaţii locale şi să vadă pe un vot uninominal dacă strânge 1000 de voturi. Punem pariu că Buican şi Almaşi îl vor face zob! Punem pariu în acelaşi timp că nu va candida decât forţat!

•  Sorin Zamfirescu, fostul primar ţărănist şi fostul director liberal al ACVARIM vrea să ajungă deputat. Colegii săi din PDL îl vor lăsa însă fără colegiu. Mai ales că primarul actual îl consideră „ un ţap  prea bătrân”!

•  Sperăm că primarul din Bujoreni nu va aranja şi în vara asta ca lucrările de reparaţii ale şcolilor să fie făcute de firmele de casă ale primăriei Bujoreni. Vom fi foarte atenţi. La constructori, la preţuri şi mai ales la....comisioane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe