Popolan, lansare liberală spre Primăria Dăeşti

duminică, 6 aprilie 2008

Popolan, lansare liberală spre Primăria Dăeşti

Traian Guminski

George Popolan s-a lansat duminică, 6 aprilie, în cursa pentru primăria Dăeşti. Candidatul liberal a organizat o întrunire la Căminul Cultural din Fedeleşoiu unde au fost prezenţi peste două sute de cetăţeni din comuna grav prejudiciată de inactivitatea actualei administraţii locale. Deputatul Emilian Frîncu a vorbit despre programul candidatului liberal dar şi despre susţinerea pe care o va acorda lui Popolan în cazul în care acesta va fi ales primar. Candidatul liberal a beneficiat de susţinerea unui impresionant număr de membri ai organizaţiilor judeţene de tineret şi de femei.

L-am remarcat pe Bogdan Pistol însoţit de eleganta sa soţie, care a venit pentru a îl încuraja pe George şi a-l susţine. Adunarea a fost urmată de un picnic la care cetăţenii din localitate au participat masiv, deşi afară ploua mărunt. De la orele 15.00 un concert de muzică populară a fost oferit de liberali. Localnicii s-au bucurat de această acţiune ei nefiind obişnuiţi cu spectacolele. De 17 ani primarul Dobre a reuşit să ocupe nemeritat, mandat după mandat, scaunul de primar fără să se obosească în a aduce formaţii de muzică în Dăeşti.

Spre seară supărat de succesul liberalilor a contactat câţiva jurnalişti compromişi cărora le-a solicitat să denigreze în ziarele de azi iniţiativa lăudabilă a lui George Popolan. Numai că locuitorii din Dăeşti nu sunt deloc proşti. Ei au aflat că liberalul a susţinut financiar bisericile şi şcolile din Dăeşti iar colegii săi de partid au făcut lobby în Guvern pentru acordarea de sume importante unităţilor de învăţământ.

Locuitorii ştiu că Popolan a fost cel care a adus pe banii lui microbuzul şcolar, că a construit un grup sanitar la o şcoală, că a ajutat familii nevoiaşe. Iar în zonă deputatul Frîncu s-a deplasat de multe ori la insistenţele tinerilor liberali iar deplasările sale au avut ca urmare sprijinirea localităţii. Baloanele galbene şi steagurile liberale au dat culoare manifestaţiei de duminică , prima acţiune din această campanie a unui candidat liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe