Deputatul migrator Petre Ungureanu în atenţia Procurorului Genereal

joi, 24 aprilie 2008

Deputatul migrator Petre Ungureanu în atenţia Procurorului Genereal

„Avocatul vâlcean este acuzat că face parte dintr-un grup infracţional „

Traian Guminski

 Petre Coveianu, fost administrator al Alutus SA este parte în mai multe procese civile. Domnia sa se consideră victima unor grupuri de interese şi crede că multe din procese le-a pierdut pentru că s-a judecat exact împotriva lui Dănuţ Cornoiu în Piteşti când acesta ajunsese preşedinte de curte acolo iar apoi la Curtea de Casaţie când judecătorul Cornoiu fusese promovat la această curte. „ Este un magistrat care a dat hotărâri care să favorizeze un grup infracţional să pună mâna pe patrimoniul Hotelului Alutus. Este un magistrat care a urcat ierarhic prin bani ajutat de fel de fel de indivizi”.

Judecătorul Cornoiu este acuzat că a desfiinţat o altă societate comercială în care administrator era domnul Coveianu. „ SC Nico a fost desfiinţată abuziv pentru că domnul judecător nu a vrut să ţină cont de un act d e vânzare – cumpărare pe care l-a considerat act de proprietate dar a considerat act de proprietate în schimb un certificat d e înmatriculare a unui autoturism. O adevărată ruşine. Un fost preşedinte de CAP a ajuns mare magistrat şi încalcă legile!” spune domnul Coveianu.

Interesant este că în plângerea penală adresată procurorului general Laura Codruţa Kovesi, în 14 aprilie , Petre Coveianu îl acuză grav pe deputatul –avocat Petre Ungureanu, parlamentar vâlcean care a cerut arestarea omului d eafaceri Nicolae Minea fără judecată şi care a reuşit să pună presiune asupra unei instanţe până aceasta a recunoscut ilegal o vânzare între soţi „

… şeful Comisiei Juridice a Parlamentului României nu este nimeni altul decât av. Petre Ungureanu, personaj cunoscut încă din 2004 că susţinea în campania electorală faptul că va lua bunurile ALUTUS-ului, iar la o conferinţă a P.N.L. Craiova, faţă de un ziarist şi un deputat, a susţinut că Minea Nicolae şi Coveianu Marin trebuiau arestaţi de mult, chiar şi fără judecată. Astfel, un parlamentar, deputatul Dragoş Dumitriu – deputat de Argeş şi Muscel, a făcut o interpelare pe aceasta temă în cadrul Parlamentului, adresată Ministrului Justiţiei - Monica Macovei, Ministrului Finanţelor - Sebastian Vlădescu, Ministrului Administraţiei şi Internelor - Vasile Blaga, rămasă fără nici-un ecou datorită aceluiaşi personaj – Ungureanu Petre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe