Râmnicenii îl vor candidat la Primărie pe Ion Tudor

miercuri, 5 martie 2008

Râmnicenii îl vor candidat la Primărie pe Ion Tudor

 Recentele declaraţii ale liderului organizaţiei municipale ale PSD, Ion Tudor, care lăsa să se înţeleagă că PSD ar putea stabili un candidat surpriză după ce PNL a stabilit ca junele Pistol să se lupte cu Gutău au determinat mai mulţi râmniceni să ne sune. Şi la redacţie dar şi pe telefoanele private. Unii sunt membri ai PSD alţii pur şi simplu l-au cunoscut personal pe Ion Tudor dar nu sunt înregimentaţi politic. Oamenii ne-au spus că acum Tudor aproape că este obligat să candideze.

Dacă Mircia Gutău nu iese din primul tur, Ion Tudor are toate şansele să îl câştige pe al doilea. Acest lucru îl ştiu şi cei care titrează disperaţi, că trebuie să învingă în primul tur. Ion Tudor are şanse maxime să ridice lista de consilieri şi să obţină un rezultat mult mai bun decât cel obţinut de PSD la alegerile trecute din Râmnic. În acelaşi timp dacă PSD va desemna un candidat neexperimentat şi nesusţinut, liberalii pot lua un număr de voturi mai mare cu Bogdan Pistol decât PSD. Ceea ce pentru tânărul liberal ar însemna un rezultat de excepţie, iar pentru PSD - un dezastru.

Culmea este că dintre cei care ne-au sunat sunt şi susţinători ai tânărului liberal. Ei nu îl vor pe Gutău primar şi ne-au rugat să îl convingem pe Tudor să candideze. „Vom face totul pentru a obţine un scor bun pentru PNL dar dacă nu candidează Tudor munca noastră va fi zadarnică şi Gutău ne va bate pe toţi din primul tur!” spunea unul dintre colegii de partid a lui Pistol. În acelaşi timp trebuie să remarcăm că toţi preşedinţii de organizaţii municipale şi-au asumat candidatura. Chiar la PNL actualul lider Ion Nicolae a dorit să candideze.

El a pierdut bătălia internă dar nu s-a eschivat de la o candidatură. Nu i-a fost teamă. La PRM va candida preşedintele, la PDL preşedintele, la PC şeful judeţean. Este un demers logic iar dacă PSD va arunca pe altcineva în luptă rezultatele pot fi catastrofale. Iar vinovată va fi găsită conducerea organizaţiei municipale despre care se va spune, că nu a fost în stare să facă o campanie eficientă. Ion Tudor pe de o parte şi Bogdan Pistol pe cealaltă trebuie să lupte pentru democraţie.

Un vot majoritar dat listei PDL şi o victorie a lui Gutău îl va transforma pe acesta într-un personaj mai mult decât autoritar, care va face „legea“ în municipiu în toate domeniile. Fără opoziţie în Consiliul Local şi cu doi viceprimari puşi de el acesta poate conduce despotic şi poate face greşeli, care să coste şi oraşu, dar chiar şi pe el.

Traian Guminski

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Râmnicenii îl vor candidat la Primărie pe Ion T...
(Impact)Directorul Bălăşoiu, ultimul „dinozaur...
(Impact)Claunul Crăpătureanu îşi întinde tentaculele în...
(Editorial)Falşii prieteni ai lui Gutău
(Actualitate)A opta casă demolată la Mateeşti
(Impact)Elena Băsescu – acuzată de bătaie de un p...
(Sport)Oltchim – FC Nurnberg, pentru un loc în s...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Haos în Râmnic - Poliţia rutieră dă amenzi pe b...
(Fapt divers)Opt focare de rabie în Vâlcea
(Divertisment)Membrul
(Announcements)18.000 de suluri de hârtie igienică pentru Dire...
(Administratie)Împrumut de la bancă pentru modernizarea străzi...
(Administratie)Lucrãri în tot orasul
(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe