|luni, decembrie 5, 2022
  • Follow Us!

Primarul Gutău se „sinucide“? 

Primarul Gutău se „sinucide“?

Traian Guminski

 Chiar dacă va câştiga, un al doilea mandat, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea se va sinucide politic. Dacă zvonurile, confirmate de o parte a presei, privind plasarea pe lista de candidaţi la consiliul municipal a PDL a lui Ion Nicolae şi a lui Ion (Gigi) Matei se vor adeveri actualul primar îşi poate lua adio de la imaginea de om politic. Cei doi sunt cunoscuţi ca principalii săi contestatari din interiorul consiliului local. L-au atacat în şedinţe, în presa scrisă şi în emisiuni televizate de câte ori au avut ocazia.

I-au contestat unele hotărâri şi proiecte. Iar domnul primar i-a ridiculizat şi ironizat de tot atâtea ori. Că unii ca Gigi şi Nicolae sunt în stare să trădeze un partid, o echipă, o doctrină, pentru un post de consilier nu ne miră. Deşi în cazul ultimului dintre ei ar însemna un risc major de a pierde un scaun bine plătit, cel de la Inspectoratul în Construcţii. Dar Gutău? Nu e normal să procedeze aşa.

Nu e logic pentru un om care susţine că are peste 70 la sută din electorat de partea lui. Cum naiba vor scrie de lista sa cei de la două ziare VV, care au cântat ode primarului non-stop concomitent cu terfelirea imaginii lui Nicolae ? Ce vor spune? Şi mai ales ce spun membri vechi ai organizaţiei PD ? Cei care au muncit, care l-au aşteptat pe holurile tribunalelor pe primar, când avea probleme cu justiţia?

Cei care i-au pregătit concerte, adunări , şedinţe? Care i-au lipit afişe, i-au făcut pantofii, l-au aplaudat la eliberare, l-au ovaţionat? Oamenii ăştia cred că au făcut apoplexie. Gigi, Nicolae şi sexagenarul Zamfirescu vor mânca trei locuri eligibile. Şi vor aduce trei sute de voturi. La un loc. Ca să nu mai vorbim, că acum au loc de manevră liberalii. Candidatul PNL, Bogdan Pistol, spunea demult că presimte că Ion Nicolae e omul lui Mircia Gutău şi sabotează partidul din interior.

Eu când l-am auzit prima dată am spus că e puţin orbit de dorinţa de a pune mâna pe organizaţia liberală municipală şi de aceea nu e logic în afirmaţii. Ei bine acum Pistol jubilează. Lista lui Gutău devine un călcâi a lui Ahile. Iar noi nu putem să ne bucurăm de acest lucru. Dar putem oferi sprijin oricărui cetăţean cu bun simţ din Râmnic, care doreşte binele oraşului şi crede că este onest şi cinstit. Oricui care corespunde acestor criterii îi vom face campanie gratuit şi îl vom ajuta să îşi strângă semnături pentru a candida independent. La consiliu dar şi la primărie!

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Facturile emise de CEZ au scos din minţi mii de…
(Impact)Sute de disponibilizări la fostele subunităţi a…
(Fapt divers)Profesor sexagenar, acuzat de hărţuire sexuală
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)Primarul Gutău se „sinucide“?
(Politica)Ion Tudor, singurul contracandidat REAL al lui …
(Actualitate)Gura de oxigen pentru afaceristul-deputat Becse…
(Administratie)Primarul Dobre din Dăeşti a încălcat legea
(Administratie)Ioan Filip şi-a anunţat candidatura la Primăria…
(Sport)„Municipalii” au învins la scor de …
(Fapt divers)Tănăsoaica muşcă mâna celui, care i-a dat să mă…
(Administratie)├×ara Loviştei intră în vizorul Uniunii Europene
(Finante)Obligaţii declarative ale contribuabililor cu t…
(Politica)Deputatul Frâncu nu suportă minciunile lui Bleotu
(Sport)FC Nurnberg, gruparea timişoreanului Muller, um…

Leave a Response