Primarul Gutău poate să cadă de pe un „cal mare“

luni, 3 martie 2008

Datorită imbecilitatăţii unor lăudători de profesie şi falselor sondaje,

Primarul Gutău poate să cadă de pe un „cal mare“

Imbecilitatea unor lăudători de profesie din presa locală nu are limite. Aceşti indivizi obişnuiţi cu manipularea mulţimii prin tehnici securiste (Securitatea inventa un banc despre Ceauşescu, îl spunea prin Constanţa şi apoi calcula timpul în care acest banc ajunge să fie spus prin Baia Mare sau Rădăuţi) nu realizează că în ziua de azi este extrem de periculos să minţi neacoperit. În afară de acest lucru, sondajele care îl prezintă pe actualul primar cu peste 70 la sută din preferinţe îi fac foarte rău.

Mulţi oameni care poate l-ar alege, nu se vor mai duce la vot spunând că primarul câştigă şi fără votul lor. Dovadă că lumea nu este deloc proastă, este faptul că unii cititori ne-au sunat indignaţi de evidentele minciuni publicate de o gazetă locală condusă de un personaj controversat ce pozează pe la televiziuni în apărătorul permanent al edilului-şef. Individul care se autointitulează „şeful îmbârligăturilor pe judeţ“ a inventat un aşa-zis sondaj de opinie, pe care spune că l-a realizat pe un eşantion de 1340 de persoane. Sondajul este favorabil lui Mircia Gutău, care este prezentat ca preferat de 71 la sută din populaţie şi total defavorabil PNL şi PSD.

La PSD, impostorul care a publicat făcătura merge atât de departe încât îl prezintă pe candidatul Ion Tudor, ca având susţinerea a doar 1,5 la sută din populaţie. O grosolănie fără margini! Păi PSD nu a scăzut în Râmnic în ultimii patru ani. Să fim realişti: este totuşi cel mai numeros partid din judeţ. Un 12-14 la sută, poate scoate cu orice candidat fără o prea mare campanie.

Apoi, domnul Tudor nu este un necunoscut. Este un om care apare des la televizor şi în presa scrisă, care a fost militar de carieră şi care are relaţii apropiate cu mulţi pensionari, muncitori, intelectuali, tineri, dar şi oameni de afaceri. Este un om de afaceri ale cărui societăţi au mai mult de o mie de salariaţi. Este o persoană integră despre care nu s-a scris sau s-a spus ceva rău. În aceste condiţii a spune că are 1,5 la sută din opţiuni, este o evidentă minciună. Minciuna merge mai departe când gazeta mincinoasă spune că dintre cei intervievaţi asupra mai multor chestiuni 84 la sută au spus că nu îi interesează în niciun fel candidaţii PNL şi 81 la sută au afirmat că nu îi interesează în niciun fel candidaţii PSD.

Deci cu alte cuvinte, doar vreo 16 la sută din râmniceni ar fi interesaţi de vreun candidat posibil al celor două mari partide. O inepţie şi o minciună fără limite. Primarul Gutău ar trebui să îi roage pe astfel de lăudători să nu mai mintă. Chiar să îi plătească în continuare dar pentru a nu mai scrie. Pentru că astfel de minciuni lovesc de multe ori ca un bumerang. Vom demonstra acest lucru cât de curând. Când vom publica un sondaj de opinie pe care „Ziarul de Vâlcea” l-a comandat unui institut prestigios de sondare a opiniei publice. Sondajul va fi realizat pe 2087 de alegători, iar rezultatele vor fi făcute publice la începutul lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe