Ioan Filip şi-a anunţat candidatura la Primăria Olăneşti

duminică, 9 martie 2008

Olăneştiul are şansa să aibă un primar adevărat

Ioan Filip şi-a anunţat candidatura la Primăria Olăneşti

Traian Guminski

 Altădată una dintre perlele staţiunilor din România, oraşul Olăneşti a decăzut an de an datorită unei administraţii ineficiente care a lăsat investitorii să construiască pensiuni dar nu a fost în stare să facă drumuri. Infrastructura staţiunii este la pământ. Alimentarea cu apă şi canalizarea nu acoperă tot oraşul, iar unele străzi arată mai rău ca în mediul rural.

Un traseu profesional şi familial de excepţie

În aceste condiţii candidatura lui Ioan Filip (PDL) poate reprezenta o variantă pentru locuitorii Olăneştiului dar şi pentru investitorii. Candidatul democrat liberal s-a născut în 1957 în Râmnicu Vâlcea. A absolvit actualul Colegiu Mircea cel Bătrân din municipiu apoi Institutul Politehnic Cluj Napoca, Facultatea de Mecanică în 1983. În urmă cu doi ani a terminat şi studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Ecologice, unde a fost coleg cu deputatul Emilian Frâncu.

Are o familie extrem de unită. Este împreună cu soţia sa de când era în clasa a 9-a. S-au cunoscut la un turneu internaţional de volei la Pleven şi de atunci au format un cuplu. S-au căsătorit în anul doi de facultate. Soţia a urmat Medicina şi în prezent este inspector la CAS Vâlcea. Ioan Filip a lucrat ca inginer stagiar la IUCF apoi a fost detaşat la Tehnofrig Cluj. A revenit în uzina vâlceană unde a rămas până în 1995.

În 1993 înfiinţase PANONIA SRL, o firmă cunoscută acum în judeţ pentru calitatea lucrărilor de construcţie realizate. Societatea a fost făcută împreună cu un asociat pe care îl are şi în prezent. În prezent, Panonia are 40 de salariaţi şi are activitatea de bază, construcţiile civile, tâmplărie de aluminiu şi PVC. Filip este mândru că oamenii săi au renovat complet Magazinul Cozia, au dat o înfăţişare deosebită Centrului de Afaceri Flandra, showroom-ului Nurvil dar şi unor clădiri din Bucureşti.

„ Lucrăm mult şi în construcţii ale unor persoane fizice. Am o echipă de profesionişti. Salariul în Panonia este în jur de 10 milioane dar sunt oameni care câştigă şi 23-24 de milioane pe lună. Am găsit variante ca în cazul în care voi ajunge primar, firma să meargă mai departe fără ca eu să amestec lucrurile. Probabil voi vinde partea mea asociatului meu care este dispus să preia întreaga afacere”.

Un manager bun îşi respectă promisiunile

A fost determinat să candideze deoarece a investit în Olăneşti unde are 2200 de metri pătraţi şi o casă superbă unde locuieşte cu soţia şi băiatul care este student la Electrotehnică. Casa sa se află pe un drum impracticabil unde 20-30 de familii suferă datorită indolenţei actualului edil. „ Nu am alt domiciliu decât cel din Olăneşti. Simt că am suficientă experienţă managerială ca să pot administra eficient acest oraş.

Să mă ocup de parcuri, drumuri, iluminatul public, salubritate, spaţii verzi. Să schimb în bine imaginea acestei excepţionale staţiuni turistice din păcate insuficient cunoscută în străinătate. Dacă voi câştiga încrederea electoratului o să extind canalizarea în tot oraşul şi o să rezolv problema alimentării cu apă, actuala reţea de alimentare fiind subdimensionată. „ Ziarul de Vâlcea” va prezenta în ediţiile viitoare programul complet al candidatului PDL pe care îl susţine deschis în această campanie electorală deoarece avem convingerea că acest om ştie , vrea şi poate.

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Facturile emise de CEZ au scos din minţi mii de...
(Impact)Sute de disponibilizări la fostele subunităţi a...
(Fapt divers)Profesor sexagenar, acuzat de hărţuire sexuală
(Sparle si soparle)Sparle si soparle
(Editorial)Primarul Gutău se „sinucide“?
(Politica)Ion Tudor, singurul contracandidat REAL al lui ...
(Actualitate)Gura de oxigen pentru afaceristul-deputat Becse...
(Administratie)Primarul Dobre din Dăeşti a încălcat legea
(Administratie)Ioan Filip şi-a anunţat candidatura la Primăria...
(Sport)„Municipalii” au învins la scor de ...
(Fapt divers)Tănăsoaica muşcă mâna celui, care i-a dat să mă...
(Administratie)├×ara Loviştei intră în vizorul Uniunii Europene
(Finante)Obligaţii declarative ale contribuabililor cu t...
(Politica)Deputatul Frâncu nu suportă minciunile lui Bleotu
(Sport)FC Nurnberg, gruparea timişoreanului Muller, um...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe