Elena Băsescu – acuzată de bătaie de un puşcăriaş

miercuri, 5 martie 2008

Reclamaţie de mutilare sexuală:

Elena Băsescu – acuzată de bătaie de un puşcăriaş

 Elena Băsescu, mezina preşedintelui României este implicată într-un proces iniţiat de un puşcăriaş, fiind acuzată că i-ar fi tras bărbatului un şut între picioare într-un bar din Râmnicu Vâlcea. În timp ce fiica preşedintelui nici nu a avut habar de proces, procurorii vâlceni au soluţionat cazul prin neînceperea urmăririi penale, iar acum reclamantul a făcut plângere împotriva acestei soluţii la instanţa de judecată.

Reclamaţie de mutilare sexuală

Practic, Mihai Constantin, cel care a depus plângerea la parchet susţine că o tânără care semăna leit cu Elena Băsescu l-ar fi atacat acum aproximativ un an într-un club din Râmnicu Vâlcea şi, după ce i-a tras un şut între picioare, l-a lăsat cu sechele pentru tot restul vieţii sexuale. Deţinutul susţine că în perioada cât a fost atacat de tânăra cu pricina se afla în libertate, între ... două condamnări. „Am mers cu prietenii într-un club de noapte. Lângă masa noastră erau mai multe fete. Una dintre ele era Elena Băsescu. Am intrat în vorbă cu ea, dar a devenit violentă. Ne-am luat la ceartă şi ea m-a lovit între picioare, cauzându-mi leziuni la organele sexuale." – a reclamat bărbatul la parchet.

Autor necunoscut

Procurorii vâlceni au început cercetările în acest dosar faţă de „autori necunoscuţi”. „Nu se ştia practic cine era autoare, şi s-a încercat identificarea ei, dar în final s-a dat soluţie de netrimitere în judecată, deoarece nu s-a putut demonstra că Elena Băsescu sau altă persoană ar fi fost implicată în acel scandal.” – a spus procurorul Carmen Vameşu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. În timpul cercetărilor, Elena Băsescu nici măcar nu a ştiut că era obiectul unei cercetări penale. Ea a spus că abia în urmă cu câteva zile a aflat de reclamaţia depusă împotriva sa şi că nu a fost în Vâlcea decât o singură dată, aşa că nu ar fi avut cum să lovească un bărbat în vreun club vâlcean.

Recurs împotriva procurorilor

Supărat pentru că procurorii nu au trimis-o în judecată pe fiica preşedintelui, deţinutul a depus o plângere la Judecătoria Râmnicu Vâlcea prin care a contestat plângerea împotriva soluţiei de neîncepere a urmăririi penale în dosarul cu numărul 1102/P/2007, care fusese înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. Pentru că judecătorii din prima instanţă i-au respins contestaţia, deţinutul s-a hotărât să facă recurs la Tribunalul Vâlcea, următorul termen al procesului fiind pe data de 5 martie.

Procurorii vâlceni spun că există foarte mulţi deţinuţi care apelează la astfel de tertipuri, fie dând în judecată procurori sau alte persoane, scopul fiind acela de a-şi mai alunga plictiseala sau speranţa că vor fi scoşi din puşcărie şi plimbaţi de câteva ori pe lună la instanţă, pentru a apărea în proces. Tipul petrecut prin sălile de judecată sau plimbările cu maşina până la instanţă şi înapoi sunt adevărate distracţii pentru deţinuţii închişi pentru mai mult timp. În acest caz nu s-a confirmat în urma cercetărilor nimic din ceea ce a reclamat deţinutul.

Acuzatorul Elenei Bãsescu - violat la puscãrie

Acuzatiile detinutului de la Colibasi s-au întors împotriva sa însã. Atunci când l-au examinat medical pentru a se stabili ce fel de leziuni a suferit în urma asa-zisului atac din partea fiicei mezine a presedintelui, medicii au avut o mare surprizã. Acuzatorul nu avea leziuni care sã poatã proveni de la o femeie care ... ar fi putut sã-l loveascã între picioare, ci doar... leziuni anale, cel mai probabil în urma unui act sexual fortat. Mai mult, singurele leziuni ale organului sexual sunt, conform medicilor fãcute chiar de detinut, care are un implant de bile din plastic pe penis si este chiar suspectat cã si-ar fi introdus voluntar în organul genital o sârmã.

Alte titluri din editia curenta:

(Politica)Râmnicenii îl vor candidat la Primărie pe Ion T...
(Impact)Directorul Bălăşoiu, ultimul „dinozaur...
(Impact)Claunul Crăpătureanu îşi întinde tentaculele în...
(Editorial)Falşii prieteni ai lui Gutău
(Actualitate)A opta casă demolată la Mateeşti
(Impact)Elena Băsescu – acuzată de bătaie de un p...
(Sport)Oltchim – FC Nurnberg, pentru un loc în s...
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Fapt divers)Haos în Râmnic - Poliţia rutieră dă amenzi pe b...
(Fapt divers)Opt focare de rabie în Vâlcea
(Divertisment)Membrul
(Announcements)18.000 de suluri de hârtie igienică pentru Dire...
(Administratie)Împrumut de la bancă pentru modernizarea străzi...
(Administratie)Lucrãri în tot orasul
(Politica)Buturuga Pistol răstoarnă carul Gutău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe