Saparle si Soparle

duminică, 27 ianuarie 2008

Saparle si Soparle

• Marcu s-a hotărât să plătească. Dar vrea să dea doar o treime din banii datoraţii firmei de construcţii care i-a lucrat la greu. Măi, fostule poliţist, ce naiba chiar nu crezi că am aflat unde îţi arunci săgeţile? Dă banii oamenilor, suma pe care te-ai înţeles şi va fi bine. Nu are rost să te complici!

• Liberalii pregătesc o lovitură de teatru. La o cină de taină s-a pus la cale desemnarea pentru candidatura la primăria Râmnicului unui personaj neluat în calcul deocamdată nici de adversarii politici şi nici de presa locală!

• Un om de afaceri din Vâlcea a reuşit să achiziţioneze un obiectiv economic în plină dezvoltare. Vor urma nişte terenuri interesante ca perspectivă. Bulevardele economice nu trec neaparat prin municipiu!

• În Râmnic vor reveni în scurt timp nişte personaje pe care lumea le vedea deja condamnate să zacă câţiva ani după gratii. Va fi o nouă victorie a judecătorilor împotriva poliţiştilor şi procurorilor. O victorie ce va fi plătita cu suferinţe şi bani de oameni care au crezut că se poate face dreptate în Vâlcea. Dreptatea nu e pentru căţei!

• Trei politicieni vechi din judeţ au uimit cunoştinţele prin performanţa de a reuşi să slăbească mult într-un termen scurt. Nu este vorba despre o secretă cură de slăbire ci de schimbarea radicală a vieţii. Partenerele tinere, cu pretenţii şi energice pot face minuni!

• Un nou ONG va lua fiinţă în curând în Râmnic. El va fi urmat de înfinţarea unui club în care nu vor avea acces decât persoanele născute într-o anumită perioadă a anului. Vom reveni cu informaţii interesante!

• În wekend s-au întâmplat două 2 evenimente” ce vor avea repercusiuni nebănuite. E vorba de un mini scandal în care a fost totuşi chemată poliţia. Incidentul a avut loc într-un mic bar club cu clientelă „ diversificată” şi de un simpozion la care s-au întâlnit mai mulţi membri ai unor servicii secrete. De la noi şi din o ţară vecină. Toţi sub acoperire!

• Majorarea tarifelor percepute de o firmă de distribuţie a presei va duce la înfiinţarea unei noi societăţi cu acest profil. Bazele noi societăţi s-au pus duminică într-un local de la marginea municipiului. Petre, o să rămâi pe dinafară!

Alte titluri din edita curenta:

(Administratie)Candidat puternic pentru Primăria Râmnicului
(Editorial)Justiţie murdară
(Ancheta)Protechim şi-a bătut joc de un baschetbalist
(Impact)Guvernatorul Mugur Isărescu nu are prea mulţi bani
(Reportaj)Renovare începută la Bisericuţa de la Proieni
(Actualitate)Nu se găseşte teren pentru casele sinistraţilor...
(Politica)Ungurii vor să spele creierele vâlcenilor ?
(Sport)Naţionala de handbal fete se reuneşte la Râmnic...
(Sparle si soparle)Saparle si Soparle
(Administratie)Ştiri din administraţia locală a judetului Valcea
(Administratie)Primarul Stănică a făcut treabă într-un an, cât...
(Administratie)Mircea Perpelea, cetăţean de onoare al comunei ...
(Finante)ANAF simplifică depunerea declaraţiilor on-line
(Fapt divers)Filieră de hoţi din tiruri decapitată la Vâlcea
(Impact)Judecătoarea Mihaela Chirvaşiu pune talpa pe gâ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe