Probleme la Poliţia Rutieră Vâlcea

miercuri, 30 ianuarie 2008

Probleme la Poliţia Rutieră Vâlcea

├×inând cont de traficul rutier în creştere din judeţ, de numărul în creştere constantă al celor care deţin permise de conducere auto şi de numărul autoturismelor este normal să existe foarte mulţi nemulţumiţi de deciziile poliţiştilor. Important este ca poliţiştii să acţioneze mereu în spiritul legii, să nu facă abuzuri, să încerce să ajute populaţia nu să-i creeze impresia că este vânată pentru a fi sancţionată ori jecmănită.

În ultimul timp pe adresa redacţiei au sosit fel de fel de mesaje. Recent mai mulţi cetăţeni ne-au sesizat că de Serbările Zăpezii din Oraşul Olăneşti un echipaj de poliţie rutieră a acţionat la o comandă politică şi a folosit radarul pentru a da amenzi multor membrii PD şi PSD care au participat la eveniment. Nu ştim dacă este adevărat. Unii cititorii ne-au trimis fel de fel de poze cu locuinţele şi autoturismele personale ale unor poliţişti.

Azi publicăm o scrisoare primită recent de la un cetăţean care susţine că a fost hărţuit de poliţişti. Aşteptăm un răspuns de la comisarul Ilie Voica în speranţa că acesta nu va interpreta demersul nostru ca o acţiune de denigrare a sa şi a subalternilor săi. Considerăm că ar fi bine ca la una din următoarele conferinţe de presă susţinută de comanda IPJ să participe şi un reprezentant al Poliţiei Rutiere.

„Stimată Redacţie,


Lângă aceste rânduri ce le primiţi, în plic mai găsiţi şi o copie a unei scrisori, ce a fost trimisă de subsemnatul către comandantul Poliţiei Rutiere Vâlcea.

Rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă o veţi face publică sau nu. Ceea ce doresc este doar ca cetăţenii să ştie că, încă mai pot fi victimele unor abuzuri ce le săvârşesc chiar oamenii legii, oameni care se cred mai presus de ceilalţi cetăţeni şi chiar de lege.

Pe scurt pentru Dvs. şi materialul pe care sper că îl veţi redacta:
Mă numesc Constantin Băcănaru, locuiesc în Râmnicu Vâlcea şi sunt rezident în Marea Britanie. În data de 12.01.2008 am fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere fără motiv pe drumul Săliştea Nouă, cartier Goranu, seara, în jurul ore 8 într-o zonă cufundată în beznă totală.

Agenţii, Voinea şi Beciu nu aveau în misiune- filtru- pentru stabilirea alcoolemiei conducătorilor auto, deoarece nu aveau aparatul de făcut testul alcool şi nici ordin de serviciu sau buletin oficial.

Aceştia tratându-mă cu superioritate mi-au dat de înţeles că e bine să merg de bunăvoie până la secţie să fiu testat şi nicidecum nu au solicitat să le fie adus aparatul acolo. Nici pe drumul de dus, nici la întoarcere aceştia nu au folosit centura de siguranţă, ba chiar mai mult, la sediu, au afirmat că ei nu au aceeaşi lege ca şi noi.

Las în consideraţia dumneavoastră aceste rânduri, deşi ar fi multe de spus şi plec, încă odată cu un gust amar spre al doilea domiciliu al meu într-o ţară unde toate acestea nu ar fi posibile.

Dacă doriţi alte detalii sau lămuriri, pe care aş fi bucuros să le dau mă puteţi contacta la numerele: 00447787925359 sau 00442089058391.“

Alte titluri din editia curenta:

(Impact)Justiţia vâlceană – contracarată de magis...
(Politica)Dorel Jurcan şi Dumitru Becşenescu, corigenţi î...
(Fapt divers)Mii de vâlceni au arme de apărare
(Fapt divers)Scandal la o staţie Peco – aplanat de ech...
(Actualitate)La Ramnicu Valcea Judecătorii de serviciu au pr...
(Impact)Probleme la Poliţia Rutieră Vâlcea
(Sparle si soparle)Sparle si Soparle
(Actualitate)In judetul Valcea Un milion de euro pentru mode...
(Impact)Finanţele publice nu i-au rambursat TVA lui Piele
(Administratie)În Mihăeşti continuă modernizările
(Actualitate)Răspândirea de ştiri false – un instrumen...
(Fapt divers)Ciupercile minune!
(Finante)Firmele vâlcene mici şi mijlocii au obligaţii r...
(Politica)PSD propune un plan de urgenţă pentru redresare...
(Editorial)Monopolurile monstruoase


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe