La Disciplină se iau decizii tot mai blânde cu scandalagii din fotbalul judeţean

luni, 22 octombrie 2007

Ca să nu mai aibă ce anula Comisia de Apel a AJF Vâlcea

La Disciplină se iau decizii tot mai blânde cu scandalagii din fotbalul judeţean

Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a judecat marţi noi abateri disciplinare. Cu excepţia cazurilor în care jucătorii au luat pedepse minime de o etapă de suspendare (pentru cumul de cartonaşe galbene sau împiedicarea înscrierii unui gol prin mijloace neregulamentare), toate celelalte decizii vi le prezentăm în continuare.

Delegaţii nemulţumiţi de arbitraje sunt sancţionaţi cu câte o etapă de suspendare

Delegaţii Mitică Drăgănescu (Forestierul Romani), Gheorghe Tudor (Viitorul Olanu) şi Emilian Cherciu (FCO Brezoi) evacuaţi din incinta terenului la meciurile echipelor lor pentru proteste repetate la deciziile arbitrului sau ale asistentului, au fost sancţionaţi cu o etapă de suspendare fiecare şi penalitate.

Olteţul Zătreni, din nou la indisciplină, tot cu unul dintre fraţii Herăscu

Cu câte două etape de suspendare şi penalitate pentru fiecare au fost sancţipnaţi jucătorii: Mircea Herăscu şi Cătălin Cercel (ambii de la Olteţul Zătreni, eliminaţi în meciul de la Forestierul Băbeni, primul pentru injurii aduse arbitrului şi al doilea pentru injurii şi ameninţări aduse arbitrului când mingea era în joc), Cătălin Andreescu (Montana Izvorul Rece) şi Alin Peleşca (Rapid Ursus Stoeneşti) - eliminaţi pentru injurii aduse reciproc, şi C. Urdaş (Viitorul Călimăneşti eliminat pentru scuiparea şi bruscarea arbitrului asistent).

Arbitrii sunt loviţi peste picioare, înjuraţi, scuipaţi şi pălmuiţi

Jucătorul, C-tin Cruceru (Sportul Genuneni), eliminat în meciul cu Unirea Tomşani pentru injurii aduse arbitrului, iar după eliminare l-a lovit pe acesta peste picioare, a fost sancţionat cu şase etape de suspendare şi penalitate. Jucătorul Constantin Boncioagă (Cerna Fârtăţeşti), căruia i s-a reţinut carnetul de legitimare după meciul cu Olteţul Alunu pentru lovirea arbitrului cu mingea, injurii la adresa acestuia şi scuiparea arbitrului, a fost sancţionat cu şase etape de suspendare şi penalitate. Jucătorul Mihai Cergă (CSR Măciuca), eliminat în meciul cu Avântul Amărăşti pentru lovirea cu palma peste faţă a arbitrului când jocul era oprit, a fost sancţionat cu şase etape de suspendare şi penalitate. Toate aceste decizii reprezintă minimul prevăzut la art. 48 din Regulamentul Disciplinar al AJF Vâlcea.

Doar trei etape va sta Stăvaru după ce a dat cu pumnul şi piciorul în arbitru

Jucătorul Valentin Zună (CSR Măciuca), eliminat în meciul cu Avântul Amărăşti pentru lovirea cu piciorul peste coapsă a unui adversar când jocul era oprit, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar. Jucătorul Ilie Stăvaru (CSM Drăgăşani), căruia i s-a reţinut carnetul de legitimare după meciul de la Dinamo Horezu pentru lovirea arbitrului cu genunchiul în spate şi pumnul în cap, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.            (A.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe