în fotbalul judeţean continuă să fie indisciplină

luni, 17 septembrie 2007

Chiar dacă se dau suspendări şi amenzi la greu,

 

În fotbalul judeţean continuă să fie indisciplină

 

Întrunită în şedinţa din 12 septembrie 2007, Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vâlcea, prezidată de către Constantin Lazăr, a luat o serie de decizii dintre care vi le prezentăm pe cele mai importante.

 

Loveşti arbitrul, stai două etape

 

Jucătorul Marian Ion (Olteţul Zătreni), eliminat în meciul cu Minerul Berbeşti pentru bruscarea adversarului şi lovirea acestuia cu mâna peste faţă, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar; Jucătorul Constantin Glăvan (Prima Prundeni), eliminat în meciul de la AS Creţeni pentru lovirea cu pumnul în faţă a unui adversar când jocul era oprit, a fost sancţionat cu trei etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar; Jucătorul Alexandru Miu (Prima Prundeni), eliminat în meciul de la AS Creţeni pentru atac violent din spate asupra unui adversar, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar; Jucătorul Daniel Jilcu (Avântul Amărăşti), eliminat în meciul de la Ştiinţa Laloşu pentru lovirea unui adversar cu piciorul când mingea era în joc, a fost sancţionat cu patru etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar.

 

Jianu stă două etape

 

Jucătorul Constantin Jianu (Avântul Amărăşti), eliminat în meciul de la Ştiinţa Laloşu pentru lovirea unui adversar cu piciorul când mingea era în joc, a fost sancţionat cu două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 48 / III din Regulamentul Disciplinar

 

La Romani, arbitrul a fost înjurat, scuipat şi bruscat

 

Jucătorul Vasile Buică (Forestierul Romani), care după terminarea jocului cu Flacăra 2005 Horezu l-a înjurat, scuipat şi bruscat pe arbitrul partidei, a fost sancţionat cu şase etape de suspendare şi penalitate, conform art. 51 şi art. 17 din Regulamentul Disciplinar; Jucătorii Florin Opriţa şi Ion Badea (AS Bărbăteşti), care după terminarea jocului de la AS Pietrari au înjurat şi ameninţat arbitrul partidei, au fost sancţionat fiecare cu câte două etape de suspendare şi penalitate, conform art. 51 din Regulamentul Disciplinar; Delegatul Ion Cercel (AS Oteşani), pentru proteste la adresa arbitrilor şi observatorului în timpul jocului de la Măgura Slătioara, a fost sancţionat cu avertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe