Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a început să facă ordine printre scandalagii

duminică, 2 septembrie 2007

Comisia de Disciplină a AJF Vâlcea a început să facă ordine printre scandalagii

 

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea s-a reunit în şedinţă ordinară şi a luat în discuţie evenimentele nesportive petrecute pe terenurile de fotbal din Vâlcea în runda precedentă, luând şi deciziile care se impun în conformitate cu regulamentul.

Astfel, Ion Ciocâia (Alma Lex Drăgăşani), care a oprit mingea cu mâna în postură de ultim apărător, împiedicând astfel marcarea unui gol, în partida Alma Lex- FC Govora, a primit o etapă de suspendare. Nicolae Comănescu, de la Sportul Rm. Vâlcea, eliminat pentru lovirea unui adversar cu piciorul când jocul era oprit, va sta 3 etape. Constantin Alăman, de la Cozia Călimăneşti, eliminat în meciul cu Genesis Brezoi pentru cumul de cartonaşe galbene, a fost suspendat o etapă. Dragoş Trăistaru, de la FCO Lotru Brezoi, eliminat pentru înjurii la adresa arbitrilor în meciul cu FC Budeşti, va sta în tribune pentru două etape. Ion Chiriţoiu, de la Inter Suteşti, a fost eliminat din joc, în meciul cu Victoria Ştefăneşti, pentru împiedicarea din postură de ultim apărător a unui adversar scăpat spre poartă, astfel că a primit o etapă de suspendare. De asemenea, în acelaşi meci, Inter Suteşti – Victoria Ştefăneşti, Constantin Nuţoiu, de la echipa din Ştefăneşti, a văzut cartonaşul roşu pentru înjurii la adresa arbitrilor iar acum va sta departe de gazon timp de 3 etape. Comisia a luat această decizie având în vedere faptul că jucătorul din Ştefăneşti este recidivist, deci nu se află la prima astfel de abatere de la limitele fair-play-ului.

Incidente au fost şi la meciul AS Bărbăteşti – FC Băbeni, în Liga a V-a. La acest meci, jucătorul gazdelor, Constantin Savu, a avut o comportare violentă şi chiar a bruscat arbitrul de centru. Pentru aceste fapte, comisia condusă de Constantin Lazăr l-a trimis în tribune pe jucătorul de la Bărbăteşti pentru două etape. În meciul Oltul Dăeşti – Posada Perişani, jucătorii de la Oltul, Nicolae Pipotă şi Gheorghe Roman au văzut roşu în faţa ochilor pentru înjurii la adresa arbitrilor şi observatorului. Comisia de Disciplină a analizat situaţia celor doi şi i-a suspendat câte trei etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe