INFO - administrativ

joi, 15 februarie 2007

INFO - administrativ

Maşinile abandonate vor fi ridicate de primărie

Direcţia Administrării Domeniului Public va declanşa o acţiune amplă de ridicare a autovehiculelor abandonate în spaţiile publice ale municipiului. Ca urmare, Primăria cere tuturor proprietarilor vizaţi de această măsură să procedeze la ridicarea autovehiculelor proprii abandonate pe domeniul public. În cazul în care aceştia nu se conformează, iar autovehiculul le este ridicat de către DADP, în conformitate cu regulamentul aprobat prin Dispoziţia Primarului nr. 1318/2005 ei vor trebui să plătească pentru recuperarea maşinii taxele şi impozitele legale, cheltuielile legate de identificarea şi ridicarea autovehicului, precum şi tariful de parcare pentru situaţiile în care abandonul s-a făcut într-o parcare publică.

ADP lucrează la foc continuu

În contextul unei vremi favorabile lucrărilor, DADP continuă să amenajeze mai multe parcări din Râmnic. Se lucrează la bordurarea parcărilor de la blocurile C18 şi A56, la parcarea de pe strada Maior V. Popescu - zona gării s-a realizat un zid de sprijin şi se va continua cu bordurarea, la parcarea de la blocul C13 se lucrează la plantarea de pomi şi la înierbarea zonelor verzi, iar la cea de la bl.24 din strada Dacia a fost extins iluminatul public. În acelaşi timp, Secţia Sere, Spaţii Verzi din cadrul DADP a făcut toaletări de pomi la blocurile D11 şi S8. În ceea ce priveşte amenajarea arterelor de circulaţie, au fost făcute balastări pe străzile Islazului, Stăncioiului şi Valea Dumitrana.

Vandalii, arşi la buzunar de poliţiştii comunitari

Ultimele acţiuni ale poliţiştilor comunitari ţin de domeniul depistării şi prevenirii actelor de vandalism din municipiu. În acest context, patrula PC din zona centrală a surprins duminică dimineaţa trei tineri din Râmnic, cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani, care doborâseră cu pumnii un coş de gunoi de la intersecţia străzii General Magheru cu bd. Nicolae Bălcescu, după care au continuat să-l lovească cu picioarele. După ce au fost reţinuţi cu ajutorul echipajului mobil, cei trei au declarat că nu erau la prima „confruntare” de acest fel, drept pentru care au fost sancţionaţi cu o amendă în sumă de 150 lei şi avertismente scrise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe