INFO - administraţie

luni, 5 februarie 2007

INFO - administraţie

 

 

Bătaie pe locurile pentru vânzarea mărţişoarelor

 

În mai puţin de 3 ore, cei peste 150 de solicitanţi ai autorizaţiei de vânzare de mărţişoare care s-au prezentat la serviciul Corpul de Control al Primarului au fost repartizaţi pe amplasamentele situate în Scuarul Mircea cel Bătrân, în Scuarul Nord şi în zona Complexului Hermes din Ostroveni. În Zona Centrală locurile puse la dispoziţie de primărie s-au ocupat în majoritate, în Nord - în proporţie de 50%, iar în Ostroveni solicitările au vizat aproape trei sferturi din totalul spaţiilor. Operativitatea acţiuni s-a datorat şi listei de aşteptare alcătuită în seara de miercuri, astfel încât s-au evitat orice dezagremente. Perioada de vânzare a mărţişoarelor este de cuprinsă între 23 februarie şi 8 martie, iar taxa de ocupare a domeniului public pentru această activitate este de 84 lei pentru Scuarul Mircea cel Bătrân (respectiv 53 lei pentru perioada mai scurtă 23.02 - 01.03.2007) şi de 56 lei pentru amplasamentele din cele două cartiere ale oraşului. Luni, solicitanţii care au obţinut repartiţii se vor prezenta cu dovada plăţii taxei pentru înmânarea autorizaţiilor emise de primărie.

 

Cetăţenii s-au înghesuit la audienţe

 

La audienţele acordate joi de viceprimarul Constatin Monceanu s-au prezentat 15 cetăţeni cu doleanţe ce ţin de competenţa administraţiei locale a municipiului. Ca o consecinţă a întâlnirii cu reprezentantul Executivului, s-au transmis către Direcţia Amdinistrării Domeniului Public dispoziţii pentru reabilitarea prin balastare a arterelor Nicolae Enache, Gheorghe Ştefan, precum şi a unui segment de drum din zona Stolniceni - spre batalul USG. Solicitanţilor de locuinţe le-au fost prezentate proiectele primăriei de construire a 108 locuinţe pentru tineri în Ostroveni şi a alte 76 de unităţi locative - în regim social la Căminul de Bătrâni. În cadrul audienţelor, viceprimarul a avut o întâlnire şi cu reprezentanţii firmelor care comercializează mititei la grătare instalate în faţa spaţiilor comerciale proprii deţinute în zona Halei Centrale, cărora li s-a atras atenţia că, în conformitate cu HCL nr. 188/2005 şi alte reglementări legale, interzicerea oricărui fel de comerţ pe domeniul public este în vigoare şi că, în caz de neconformare, riscă amenzi foarte mari.

 

Scaune noi pe stadionul 2 din Zăvoi

 

A fost finalizată montarea celor 700 de scaune la stadionul 2 din cadrul complexului sportiv 1 Mai - Zăvoi. În cadrul aceluiaşi obiectiv, a fost realizat şi gardul împrejmuitor, iar în perioada următoare se va monta o plasă de protecţie/delimitare pe latura de Vest a terenului de sport.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe