Cristina Spătar (51 de ani) a confiscat atenția cu nunta ei, despre care se va vorbi mult timp de acum înainte. Sâmbătă, 24 iunie, solista s-a cununat și în fața lui Dumnezeu, după ce căsătoria civilă a făcut-o în decembrie 2022.

Nunta Cristinei Spătar cu Vicențiu Mocanu a avut loc la Râmnicu Vâlcea, orașul natal al mirelui, iar petrecerea cu 500 de invitați a fost organizată la Hotel Ramada. Solista a fost superbă în rochia de mireasă de 10 kilograme. A avut un buchet din cale și a plâns în timpul cununiei religioase.

Decorul de la nunta Cristinei Spătar

Pe contul de Instagram al hotelului Ramada din Râmnicu Vâlcea au apărut imagini cu pregătirile pentru nunta Cristinei Spătar. Prietena bună a miresei, solista Claudia Ghițulescu, a publicat și ea imagini cu aranjamentele spectaculoase, dar și nașul Ion Paladi a făcut festival de poze în social media. De remarcat că pentru decorul de la local mirii au ales culoarea verde-regal, aceeași pe care o găsim obsesiv în ținutele lui Kate Middleton, soția Prințului William.

Scaunele sunt îmbrăcate în catifea verde, fețele de masă și șervetele sunt de aceeași culoare, la fel și panoul de fotografii. Plante și flori naturale întregesc decorul feeric, iar calele și hortensiile albe contrastează frumos cu verdele închis. 3000 de cale, 9000 de hortensii au fost folosite pentru ca totul să arate ca în povești.

Cine a cântat la nunta Cristinei Spătar

Nașii Cristinei Spătar și ai lui Vicențiu Mocanu au fost Corneliu și Angela Botgros, fiul maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă și bun prieten cu Cristina Spătar.

Mirii, nunii, rudele și invitații au fost răsfățați muzical de nume precum Andra, Formația Lăutarii cu maestul Nicolae Botgros, Ionuț Dolănescu, Ion Paladi, Mariana Ionescu Căpitănescu, Adrian Minune, Georgiana Lobonț și mulți alții, într-un spectacol prezentat de Andrei Ștefănescu.

Meniul de la nunta Cristinei Spătar

Meniul a fost, și el, un regal culinar, scrie Spynews. Invitații au mâncat creveți crocanți cu sos sweet chili, frigărui din brânzeturi franțuzești și struguri, roastbeef cu muștar rusesc, frigăruie din ou de prepeliță și roșii confiante, cornet de foaie gras și smochine, tartină cu somon fume, salată caesar cu piept de curcan, ansoa și dressing în coșuleț filo, creveți în crustă de cartofi, pachețele de primăvară cu pui și legume și prosciutto con melone.

La felul principal, file de butterfish (pește) cu orez negru, sparanghel și sos de șampanie, sărmăluțe servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute, mușchi de vită cu sos brun și crevete black tiger, piure de cartofi cu trufe&mix salată.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit civil pe 10 decembrie 2022

În viața personală a Cristinei Spătar a ieșit soarele. La 51 de ani, cu doi copii și cu un divorț scandalos la activ, Cristina Spătar a început o nouă viață în decembrie anul trecut. Pe 10 decembrie 2022, Cristina Spătar s-a măritat cu un afacerist din Vâlcea, Vicențiu Mocanu, după ce acesta a cerut-o în căsătorie, în Dubai.

Dar cine este Vincențiu Mocanu, milionarul care, de Ziua Îndrăgostiților, i-a luat Cristinei o mașină de 300.000 de euro, iar de ziua ei i-a druit un bloc de locuințe, evaluat la 2 milioane de euro? Vicențiu Mocanu este proprietarul VeroTherm, un producător de polistiren şi mortare uscate din Râmnicu Vâlcea, afacere pe care acesta a început-o în 1998.

Compania din Râmnicu Vâlcea dezvoltă un ansamblu rezidenţial cu 120 de case, sub numele VeroTherm Villas, care implică investiţii totale de peste 40 de milioane de euro.

Vicenţiu Mocanu mai deţine în Vâlcea şi o franciză Lems, un magazin al producătorului de mobilă Lemet din Prahova, fiind, de asemenea, acţionar majoritar şi într-o companie ce poartă numele La Fise, cu activitate în întreţinerea şi repararea autovehiculelor, potrivit datelor de pe platforma de analiză financiară Confidas.ro.

de Libertatea pentru femei