SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU DIANA, O TÂNĂRĂ DE 31 DE ANI DIN VÂLCEA. A FOST GĂSITĂ MOARTĂ

marți, 25 aprilie 2023

Diana avea toată viața înainte, însă a ales să-și pună capăt zilelor. La doar 31 de ani, tânăra a fost găsită spânzurată pe un teren viran din Sibiu. Avea stări depresive, așa că a ales să-și curme suferința. 

Diana avea 31 de ani, era din Vâlcea, și avea toată viața înainte. Se lupta cu depresia, iar în ultima vreme era din ce în ce mai tristă. A ales să-și curme suferința și să pună capăt stărilor de anxietate. Tânăra a fost găsită spânzurată de un copac, pe un teren viran din Sibiu. Trupul neînsuflețit a fost descoperit luni, în jurul orei 18:45, și a fost preluat în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz.

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul femeii”, a transmis Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, scrie Ora de Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “SFÂRȘIT TRAGIC PENTRU DIANA, O TÂNĂRĂ DE 31 DE ANI DIN VÂLCEA. A FOST GĂSITĂ MOARTĂ”

  1. Imi pare rau sa vad oameni de genul care aleg sa isi puna capat zilelor, desi stiu ca nu asta e solutia. Cred ca este si de datoria noastra sa ascultam oamenii care se vede ca sufera emotional si sa ii sprijinim.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe