|sâmbătă, septembrie 24, 2022
  • Follow Us!

Alexandru Diamant, liderul Partidei Romilor din Vâlcea, cercetat la Constanța pentru SPĂLARE de BANI. VIDEO! 

Alexandru Diamant

Liderul Partidei Romilor din Râmnicu Vâlcea, Diamant Alexandru, un personaj controversat, de altfel, în zonă, s-a ales cu dosar penal pentru spălare de bani, întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Cum a reușit performanța?! A declarat în vamă valoarea unui autoturism de luxLamborghini Urus, cu mult mai mică față de cea reală, pentru a nu plăti prea mulți bani taxele vamale.

Vineri, 21 mai, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar pe Diamant Alexandru, potrivit surselor noastre. Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 100.000 de dolari. În realitate, a plătit pe autoturism suma de peste 220.000 de dolari, însă nu a declarat valoare reală, pentru a nu plăti prea mulți bani taxele vamale.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani.

Familia lui Diamant se laudă cu mașini de lux pe facebook, dar și cu ceasurile

De altfel, pe facebook-ul fiului lui Diamant Alexandru, Călin Bogdan, sunt postate mai multe poze în care apare și autoturismul în cauză, dar și alte mașini de lux, cum ar fi, de exemplu, Dodge Hellcat, și ceasuri.

De altfel, Călin Bogdan este cel care a făcut pachet mașina de lux și i-a expediat-o, din SUA, tatălui, iar Diamant ar fi aranjat ploile în port pentru ca autoturismul să ajungă la destinație fără probleme. Liderul Partidei Romilor ar fi trebuit să ajungă luni la Constanța, pentru a lua mașina.

Așa cum spuneam și mai sus, Diamant Alexandru este un personaj destul de cunoscut în Râmnicu Vâlcea. În 2019, se lăuda că a cumpărat, pe numele unei fundaţii, peste 60 % din TV Etalon, a fost patron de ziar, dar a apărut și la televizor, împreună cu soția, etalându-și talentele în arta bucătăriei, la emisiunea Chefi la Cuțite.

A candidat în 2020 la alegerile locale, pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

Sursa: replicaonline.ro

VIDEO:

.

sâmbătă, 22 mai 20214669

Leave a Response