Nicolae Mîndrescu, candidat AUR la Primăria Drăgășani: Am reușit în privat, voi reuși și pentru Drăgășani!

vineri, 10 mai 2024
💶 Uniunea Europeană oferă asistență financiară vitală comunităților, permițându-le să investească în infrastructură, educație, sănătate și multe altele.
🏙️ Pentru orașul nostru, fondurile europene trebuie sa fie un catalizator pentru transformare și progres. De la modernizarea rețelelor de apă, la construirea de noi școli și spitale, fondurile europene lasa o amprentă importantă. Prin intermediul acestor investiții, putem construi un oraș mai competitiv și, mai presus de toate, un oraș mai bun pentru toți.
📈 Am un plan ambițios pentru orașul nostru, un plan care se bazează pe inovare și creștere economică. Pentru a realiza acest plan, ma voi baza pe finanțare europeană pentru proiecte care aliniază prioritățile noastre cu obiectivele mai largi ale UE. Suntem convinși că printr-o colaborare strânsă cu partenerii noștri europeni, putem crea un oraș care este un model de excelență pentru generațiile viitoare.
📊 În calitate de antreprenor, am reușit să obțin finanțări în valoare de câteva milioane de euro, pe care le-am investit în proiecte de dezvoltare.
Am cunoștințele și experiența necesare pentru a accesa fonduri europene și pentru a le folosi în beneficiul comunității noastre.
Nicolae Mîndrescu, candidat AUR la Primaria Dragasani
Articol comandat de Alianța pentru Unirea Românilor - Vâlcea, realizat de SC Vila Press SRL, CMF: 21240330

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe