Constantin Radulescu: Echipamente și aparatură medicală, cu fonduri europene, la Spitalul Mihăești!

miercuri, 2 februarie 2022
Pentru a face față crizei sanitare generată de COVID-19, CJ Vâlcea a investit în Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu” din Mihăeşti, peste 2,6 milioane lei, fonduri europene.
Suntem aproape de final cu acest proiect care a presupus, pe lângă dotarea cu echipamente și aparatură medicală, și crearea unor spații de triaj, izolare, diagnostic și tratament pentru pacienții suspecți de infecție cu virusul SARS-CoV-2.
Cu excepția aparatului de radiologie, pentru care așteptăm un ultim aviz, și a unui autoclav, pentru achiziționarea căruia s-a reluat licitația, cealaltă aparatură medicală a fost livrată și este funcțională.
Anul trecut, am investit în spitalele din județ peste 5 milioane de euro, pentru a crea condiții optime în spitale, iar la Mihăești, avem în prezent echipamente și aparatură medicală nouă, un spital modular, dar și alte planuri de investiții.
Ne propunem să construim aici o clădire administrativă, dar avem și un proiect pentru atragerea de fonduri europene, în vederea construirii unei noi clădiri de spital, cu o capacitate de 120 de paturi.
Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe