|vineri, mai 27, 2022
  • Follow Us!

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ 

robinet baie

 

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei de apă potabilă PEHD Dn 110 la rețeaua de distribuție apă potabilă (rețea de înaltă presiune) existentă pe strada Poenari, Rm. Vâlcea, în data de 29.03.2021, între orele 1000 – 1400, se va întrerupe  furnizarea  apei  potabile  la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Poenari (parțial), din dreptul imobilului nr. 3 până la imobilul nr. 28A, inclusiv aleea de acces cu imobilele nr. 15, 17, 17A și 21.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte  și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A

 

Leave a Response