|marți, ianuarie 25, 2022
 • Follow Us!

Administrator trimis în judecată pentru că a furat banii asociaţiei de proprietari 

catuse_10_1c8cb5929a

Au fost finalizate cercetările privind săvârşirea infracţiunilor de delapidare privind pe  C. Alexandru, de 68 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Cercetările au fost demarate după depunerea în luna august 2010 a unor preşedinţi de asociaţie unor sesizări privind comiterea infracţiunii de delapidare de către C. Alexandru, care în calitate de administrator şi contabil şi-a însuşit în mod repetat sume de bani încasate de la membrii asociaţiei. Prejudiciul se ridică la aproximativ 200.000 de lei. În urma  materialului probatoriu în cauză, s-a stabilit faptul că  aceasta, în calitate de administrator al unei asociaţii de proprietari şi-a însuşit din casierie suma de bani, pentru care expertiza contabilă nu a identificat documente justificative de plată sau documente care să ateste depunerea sumei în contul asociaţiei deschis la bancă, dar şi din suma pentru care nu au fost identificate documente justificative cu privire la necesitatea achiziţiei de materiale sau lucrări şi nici recepţii ale lucrărilor executate sau a materialelor. După finalizarea cercetărilor, poliţiştii au întocmit referate de terminare a urmăririi penale, propunând trimiterea în judecată a administratorului sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare în formă continuată, propunere ce a fost confirmată de către procurorul cauzei.

3 Responses to Administrator trimis în judecată pentru că a furat banii asociaţiei de proprietari

 1. Ion

  poate i-a impartit cu Tabirca de la Piete. Cine se aseamna se aduna….

   
 2. mariana

  Dar pe doamna Mojoiu care a fost administrator la bl 27 din zona nord si a delalidat de nu stiu cate miliarde de se ajunge din cauza ei sa ne taie CET-ul apa calda nu o vede oare nimeni de ce nu se ancheteaza mai cu simtul raspunderii problema aceasta???!!!???

   
 3. giura viorel

  Parerea mea este ca avem mai multe persoane asemanatoare in municipiu.Persoana ce se ocupa de asociatii din cadrul primariei este paralela cu acest domeniu.In partea de nord a municipiului sin sigur ca se pot gasi destule persoane care au aceeasi atitudine ca cetateanul inculpat

   

Leave a Response