Sparle si soparle 6 decembrie 2012

joi, 6 decembrie 2012

Sparle si soparle 6 decembrie 2012

• Într-un recent sondaj de opinie efectuat prin judeţul Vâlcea, peste 40% din respondenţi au spus că principalul vinovat de dezastrul de la Oltchim este... baronul chimic Constantin Roibu. Restul celor care au răspuns la sondajul de opinie au declarat că vina pentru situaţia de la combinatul chimic aparţine în mod egal USL-ului şi PDL-ului. Aşadar, se confirmă, din nou, că “Ziarul de Vâlcea” a avut dreptate atunci când a scris despre dezastrul generalizat de la Oltchim şi despre “cauza” numită Roibu-Împărat.

• Un nou semnal puternic de alarmă pe adresa primarului Emilian Frâncu, preocupat, probabil, în ultima perioadă de campania electorală a USL-ului.... De câteva săptămâni, s-au înmulţit îngrijorător numărul câinilor vagabonzi din Râmnicu Vâlcea. Oamenii care circulă prin oraş sunt disperaţi de atacurile nenumărate ale patrupedelor, dar şi de zgomotul infernal pe care acestea îl produc. Îi dăm noi nişte “ponturi” primarului Frâncu unde să-şi trimită hingherii, sub promisiunea că ne va scăpa de prezenţa maidanezilor de pe străzile din oraş: în zona Cina din Ostroveni, pe albia râului Olăneşti, în spatele BCR, la “Cati şi Sile”, în zona Spitalului de Urgenţă, pe lângă Kaufland, etc. etc.

• O simplă întrebare pe adresa Agenţiei Naţionale de Integritate: de unde a avut candidatul USL Costi Rădulescu suma de peste 20.000 de euro să-şi achite materialele de campanie, având în vedere că are un salariu de sub 1.000 de euro la o societate de stat, nu are firme private, nu a primit moşteniri, iar partidul din care face parte l-a sprijinit doar “moral” în această bătălie electorală???

• Mihai Bucurenciu, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) în dosarul “Portbagajul”, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, a fost reţinut marţi în Capitală, de poliţiştii Serviciului Urmăriri. Reamintim că în data de 8 iulie 2009, Mihai Bucurenciu, care era dat în urmărire internaţională, a fost prins de autorităţile române în Autogara 1 Mai din Râmnicu Vâlcea, având asupra sa acte de identitate falsificate, emise pe numele unui apropiat de-al său. La momentul reţinerii, Bucurenciu a susţinut că intenţiona să se predea şi că a intrat în ţară cu trei zile înainte de a fi prins, fără să-i fie solicitate documentele la frontieră.

• Comandantul IPJ Vâlcea, chestorul Lucian Muntean, încearcă să muşamalizeze un caz clar de mită electorală. Cel puţin aceasta este concluzia dintr-un răspuns sec şi total neprofesionist trimis pe adresa redacţiei noastre de cabinetul chestorului. Muntean ne insultă inteligenţa atunci când spune că mai mult de 400 de persoane au participat la majoratul unor tineri râmniceni, într-o locaţie de lux din muncipiu, unde a avut loc un adevărat chiolhan politico-electoral. Bineînţeles că, din întâmplare, la evenimentul festiv au participat candidaţii USL la alegerile parlamentare de pe Colegiul Râmnicu Vâlcea, care au rostit discursuri înflăcărate politice. În acest timp, două echipaje de poliţie vegheau la ordinea şi liniştea desfăşurării acţiunilor de mită electorală. Ruşinică, domnule chestor şi... mai lăsaţi-ne cu “vrăjealaÔÇ£!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe