Salariaţii OLTCHIM şi râmnicenii nu se mai lasă manipulaţi de tehnicile populiste ale USL

joi, 6 decembrie 2012

• Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud, PAVELESCU Aurelian:

“Salariaţii OLTCHIM şi râmnicenii nu se mai lasă manipulaţi de tehnicile populiste ale USL”

• pe de altă parte, PAVELESCU Aurelian a anunţat că va sesiza OSCE cu privire la mita electorală practicată de USL în Râmnicu Vâlcea

Miercuri, 5 decembrie 2012, la sediul Alianţei România Dreaptă (ARD) din Bucureşti, a avut loc o conferinţă de presă dedicată exclusiv dezastrului de la Oltchim, susţinută de co-preşedintele ARD, Pavelescu Aurelian, candidatul pentru un post de deputat în Colegiul Râmnic Sud. “Conştienţi de măsurile criminale care urmează a fi adoptate de către guvernul Ponta, măsuri care au ca scop închiderea combinatului şi disponibilizarea majorităţii salariaţilor, liderii ARD demască jocul murdar făcut de Ponta şi acoliţii săi în prag de alegeri. Prin mijloace frauduloase se încearcă plata salariilor aferente lunii octombrie. Mita electorală este evidentă. USL încearcă să cumpere astfel votul salariaţilor, folosindu-se de disperarea acestora, în speranţa că oamenii USL vor ajunge astfel în Parlament şi vor acoperi apoi fraudele guvernului Ponta. Salariaţii Oltchim şi cetăţenii din Vâlcea nu se mai lasă însă manipulaţi de aceste tehnici populiste, cunoscând foarte bine intenţiile guvernului Ponta şi sunt hotărâţi să sancţioneze această mită electorală”, a spus Pavelescu Aurelian.

Pe de altă parte, Pavelescu Aurelian, copreşedintele Alianţei România Dreaptă, a anunţat că va sesiza OSCE cu privire la mita electorală practicată de USL în Municipiul Râmnicu Vâlcea. “Sâmbătă, de ziua naţională a României, Poliţia şi Parchetul l-au surprins în flagrant pe candidatul USL pe colegiul 2 Vâlcea, pesedistul Constantin Rădulescu, mituind peste 500 de persoane. Acestea au fost aduse cu taxiurile la restaurantul din fosta vilă de protocol a lui Ceuşescu din Bujoreni, unde Constantin Rădulescu aranjase să li se dea mâncare şi băutură. Mita electorală nu mai poate fi tolerată. Ea reprezintă subminarea statului de drept şi se pedepseşte, potrivit legii, cu cinci ani de închisoare. Cetăţenii Râmnicului au arătat că nu mai acceptă ilegalităţile corupţilor care vor să le smulgă votul cu orice preţ şi au sesizat Poliţia în cazul încercării de mituire de sâmbătă. Solicit instituţiilor statului să îşi facă datoria şi să informeze populaţia cu privire la desfăşurarea anchetei. De asemenea, solicit misiunii OSCE din România să monitorizeze procesul electoral în judeţul Vâlcea”, a declarat copreşedintele ARD, Aurelian Pavelescu, candidatul pentru un post de deputat în Colegiul Râmnic Sud.

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pe Colegiul de deputaţi Râmnic Sud, Aurelian Pavelescu, s-a născut la data de 20 octombrie 1964 în comuna Lădeşti, judeţul Vâlcea. Este căsătorit şi are un copil. Căsătoria a fost oficiată la biserica Sfântul Ion din Municipiul Râmnicu Vâlcea. Aurelian Pavelescu a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti şi este profesor. A predat la liceul General Magheru din Râmnicu Vâlcea şi la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti. Aurelian Pavelescu a absolvit, de asemenea, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este avocat în Baroul Bucureşti. În cariera sa de avocat a apărat în cazuri celebre, precum cazul Banca Transilvania, cazul procurorului Alexandru Lele, victimă a regimului Iliescu-Năstase, a fost reprezentantul sindicatului din Petrom şi avocatul Societăţii Ziariştilor din România. Aurelian Pavelescu este autorul cărţii “Magistratura împotriva statului de drept” publicată în 2003, în care a dezvăluit corupţia din justiţie şi a denunţat existenţa SIPA, un serviciu secret de sorginte securistă care se ocupa de înscenări judiciare. În perioada 2004 - 2008 a fost deputat în Parlamentul României. Între 2006 şi 2010 a fost prim vicepreşedintele PNȚCD. Din 2010 şi până în prezent este preşedinte PNȚCD. Din 2010 este membru în Biroul Politic al Partidului Popular European, unde reprezintă interesele României în faţa instituţiilor europene, având comunicare directă cu liderii care conduc Europa. Aurelian Pavelescu este copreşedinte al Alianţei România Dreaptă (ARD). Este una dintre vocile cele mai puternice din România care apără drepturile cetăţenilor şi dezvăluie cu curaj actele de corupţie. Candidează în Colegiul de deputaţi nr. 2 Râmnicu Vâlcea Sud, unde, alături de locuitorii din partea de sud a râului Olăneşti, acesta trebuie să convingă şi electoratul din localităţile Mihăeşti, Ocnele Mari şi Băile Govora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe