Vicentiu Mocanu, candidat AUR la Primaria Râmnicu Vâlcea: Este o onoare să fac parte din echipa AUR și să împărtășim aceleași idealuri și aspirații pentru România

luni, 8 aprilie 2024

Prieteni dragi,

Ieri a fost o zi de mare importanță pentru noi toți, o zi în care ne-am simțit legați mai mult ca niciodată de istoria și valorile neamului nostru. Cu ocazia evenimentului organizat la Târgoviște, la baza Turnului Chindiei, un loc încărcat de istorie și semnificație, am avut onoarea să fiu prezentat oficial ca fiind candidatul partidului AUR pentru funcția de primar al orașului Râmnicu Vâlcea.

Vreau să îmi exprim profunda recunoștință față de președintele partidului nostru, domnul George Simion, pentru încrederea acordată, față de colegii mei din partid, atât de la nivel local cât și național, pentru sprijinul și munca lor asiduă. Este o onoare să fac parte din această echipă și să împărtășim aceleași idealuri și aspirații pentru România.

În spiritul valorilor care ne-au ghidat înaintașii, de la Vlad Țepeș până în zilele noastre, ne asumăm responsabilitatea de a proteja și dezvolta comunitatea noastră. Într-un moment atât de important, când toți candidații pentru primăriile din țară au fost anunțați, sunt mai motivat ca niciodată să ducem împreună lupta pentru un viitor mai bun.

Vă mulțumesc fiecăruia dintre voi pentru încrederea acordată!

Vicenţiu Mocanu, candidat AUR la Primaria Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe