Sparle si soparle, 29.04.2024

duminică, 28 aprilie 2024
  • Fostul primar al orașului Berbești, Milorad Cumpănășoiu, a mai primit o lovitură din partea Tribunalului Vâlcea. Concret, ipochimenul liberal a dat în judecată... Curtea de Conturi, dar instanța a RESPINS anul trecut cererea de suspendare executare act administrativ, formulată de reclamanta Primăria Berbești, în contradictoriu cu pârâta Curtea de Conturi. În urma unui control al Curții de Conturi, au fost descoperite în 2022 mai multe nereguli. Primăria Berbești a încheiat un act adițional la un contract de concesiune, fără includerea unei clauze de actualizare cu rata inflației, a prețului prevăzut de HCL nr.37/02.07.2010. Pentru lucrarea de investiții „Refacere rigola adiacentă DJ 605 A” nu au fost prezentate documentele prevăzute în contractul de proiectare și execuție, cât și în contractul încheiat pentru dirigenția de șantier, reprezentate de caietele de atașament, prin care se justifică cantitățile de materiale utilizate la execuția lucrărilor de construcții-montaj. A fost efectuată o plată nejustificată în sumă de 3.000 lei, reprezentând contravaloarea unei stații de autobuz neexecutate, pentru care au fost calculate accesorii, în sumă de 1.000 lei.

 

 

  • Acționarii SC Univers SA, convocați să aleagă un nou consiliu de administraţie. În data de 7 mai 2024, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la SC Univers SA, pe ordinea de zi figurând aprobarea alegerii membrilor consiliul de administraţie al societăţii, pentru un mandat pe o perioadă de doi ani, începând cu data numirii şi până la data de 7 mai 2026, având în vedere că, în urma demisiei din funcţia de administratori ai societăţii a lui Negoiță Costin Teodora, Stegaru Antoneta şi a lui Chivu Mihai-Florin, următoarele persoane Nae-Serban Cătălin, Santoiu Elena Gratiela şi Ilie Radu Florin au fost numite în calitate de administratori provizorii până la data primei Adunări Generale Ordinare a Acţionarilor SC Univers SA.

 

  • Barbidocul de la Apavil este un impostor. Are doua firme in locuinta personala si isi bate joc de angajati dindu-le banii personal, in numerar, si mereu doar 80-85% din sumele cuvenite. Nu le acorda liberele legale niciodata iar pe cele reglementate prin legi, nici atit. ITM Valcea nu-l controleaza. Poate institutiile statului vor descinde si la acest jeg uman care batjocoreste atitia salariati. De 1 Mai si sarbatorile pascale a anuntat ca nu exista libere pentru ei. Cine se invredniceste sa salveze pe cei citiva salariati de buna credinta?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe