Sparle si soparle, 11.04.2024

miercuri, 10 aprilie 2024
  • Decizie a Tribunalului Vâlcea în procesul privind cele 50 de hectare de pădure din Voineasa ale fostului premier Florin Cîțu! „Admite apelurile. Schimbă în tot sentinţa. Admite excepţia inadmisibilităţii, invocată din oficiu. Respinge cererea ca inadmisibilă. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei, azi, 04.04.2024”, se arată în Hotărârea nr. 266/2024 a Tribunalului Vâlcea. La sfârșitul anului trecut, Romsilva l-a dat oficial în judecată la Tribunalul Vâlcea pe senatorul Florin Cîțu, fost premier de tristă amintire al României, dosar având ca obiect fond funciar nulitate HCJ nr. 45/18.01.2007. Numărul dosarului era 724/198/2017 (număr vechi), iar apelant reclamant era Regia Națională a Păadurilor - Romsilva, prin Direcția Silvică Vâlcea.

 

  • Încălcări ale legii de către candidatul PSD la Primăria Bujoreni?!? „Primăria a transmis o notificare către Silviu Zaharia, consilier local și candidat PSD la alegerile locale, pentru a intra în legalitate. Acesta a încălcat prevederile art. 6 din Legea nr. 185/2013, amplasându-și bannere pe domeniul public al comunei Bujoreni fără autorizație. Pe lângă campania electorală murdară și imorală pe care o duce, Zaharia demonstrează, încă o dată, prin exemplu personal, că nu are nicio rușine în a încălca legislația în vigoare. De altfel, sunt de ani de zile de când acesta practică ilegalitatea, fără a suporta consecințele de rigoare, deși am anunțat toate instituțiile abilitate. Nu voi accepta acest lucru și voi arăta public, de fiecare dată, caracterul și fățărnicia acestui personaj. Militez pentru o campanie electorală curată, bazată pe principii, idei și proiecte. Dar nu voi accepta ilegalități, atacuri la persoană sau implicarea familiei în mocirla electorală pe care unii o promovează”, a transmis primarul Gheorghe Gîngu.

 

  • Un mare festival de muzică la Ocnele Mari. Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România a dat publicității spațiile unde va avea loc „The Jazz Cave Festival” din acest an. Printre acestea găsim și Salina Ocnele Mari, iar perioada de concerte stabilită deja este 16-18 august 2024. Festivalul urcă pe scenele sale peste 18 formații din Europa și de peste ocean, care vor încânta publicul cu piese de jazz în diferite stiluri interpretative. Cele trei scene ale festivalului se vor construi în Salina din Ocnele Mari, pe unul dintre domeniile viticole din Drăgășani și la Muzeul de artă din Râmnicu Vâlcea. „Noi credem că locul cel mai atractiv va fi Salina din Ocnele Mari, acolo unde acustica va fi una specială și spectatorii vor căuta să petreacă ore minunate departe de căldura toropitoare a ultimei luni de vară. La Ocnele Mari”, precizează edilul Remus Sasu din Ocnele Mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe