Reprezentanții AUR în secțiile de votare  din Râmnicu Vâlcea vor solicita renumărarea și verificarea fiecărui buletin de vot pentru primar și a tuturor celor nule

marți, 9 aprilie 2024

Reprezentanții AUR în secțiile de votare  din Râmnicu Vâlcea vor solicita renumărarea și verificarea fiecărui buletin de vot pentru primar și a tuturor celor nule.

Pe surse, am aflat că această măsură va fi luată în urma mai multor informații primite de staff-ul candidaților AUR care au identificat metodele pe care PSD și PNL le pot folosi pentru a frauda alegerile.

În primul rând cele două partide mari pot trimite mai mulți reprezentanți în secțiile de votare folosindu-se de relațiile ce le au cu liderii UDMR, partid parlamentar și a altor formațiuni mici care pot ceda reprezentarea în secții contra unor avantaje, pentru oameni ai PSD sau PNL.

Când ai mai mulți activiști cu experiență în o secție îi poți folosi pentru a distrage atenția celoralți din comisie. Poți da anumitor alegători, din „greșeală” câte două buletine de vot pentru primar. Ai posibilitatea în timpul numărării, folosind o ștampilă ascunsă să anulezi buletine de vot valabile pentru contracandidatul principal  prin aplicarea încă unei ștampile. Poți profita de oboseala unor membri din comisie și să pui în teancul pentru candidatul X buletine votate de fapt cu Y.

În plus, este de așteptat ca majoritatea președinților din secțiile de votare să fie afiliați indirect unuia din cele două partide mari.

AUR va solicita și sprijin din partea presei pentru a supraveghea procesul electoral.

Candidatul AUR - Vicențiu Mocanu  pentru Primăria Râmnicu Vâlcea este cel mai bine plasat candidat AUR din Oltenia în sondaje, deși se va confrunta electoral cu primarul și viceprimarul actual al municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe