Liberalul Pupăză Grig Chiroiu nu are nicio șansă la Primăria Olănești! Este al treilea candidat în sondaje!

joi, 25 aprilie 2024

Actorul Grig Chiroiu, cunoscut pentru rolul caporalului Pupăză din serialul TV "Trăsniţi în NATO", va candida din partea Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar al staţiunii Băile Olăneşti. Intr-un sondaj de data recenta, Pupăză se afla pe locul trei in preferintele olanestenilor, acestia refuzand sa voteze un personaj de comedie, cu aere de mare politician! Pe surse am aflat ca nici macar proprii angajati nu-l vor vota pe politicianul actor plin de ifose!

Actorul s-a înscris iniţial în competiţia internă a Filialei Vâlcea a PNL pentru desemnarea candidatului partidului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

"La Consiliul Judeţean am avut cea mai mică pondere din ce am înţeles eu. Nu m-a interesat foarte mult sondajul. La sondajul pe localitate, din câte ştiu, înainte să-mi anunţ intenţia, eram cam vreo 35% sau ceva de genul acesta, la câteva procente după actualul primar", a spus Chiroiu despre motivul pentru care a ales să candideze la Primăria Băile Olăneşti. Adica a dat cu mucii-n fasole la CJ si acum isi incearca sansele si la Primaria Olanesti! Ala-bala-portocala1

"Se pare că este o strategie politică pe care împreună cu domnul Buican şi domnul Virgil Pîrvulescu o să o vedem de pe data de 10 iunie. Până atunci nu am o certitudine, dar aşa se pare... Se pare că a a fost gândită o chestie foarte bună în aşa fel încât la momentul ăsta să luăm această hotărâre şi vedem pe data de 10 iunie", a mai adăugat Chiroiu si curcile au inceput sa rada de discursul incoerent al lui Pupaza!

"Pentru Olăneşti, vă pot spune că purtăm discuţii clare cu Dreapta Unită şi AUR să susţinem un singur candidat, pe domnul Grig Chiroiu. Avem o echipă politică, ce îmbină şi experienţa politică, şi tinereţea, şi viziunea, şi oamenii, şi nevoile lor şi vă spun că o să vedeţi că vom câştiga.", a susţinut deputatul Laurenţiu Cazan. Acestea sunt visele lui Cazan Junior, care s-a trezit imediat ce a cazut din pat si a vazut realitatea: Pupaza nu are nicio sansa la Primaria Olanesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe