Cristian Buican - PNL a batut palma cu Mircia Gutau - PSD pentru a-si sabota propriul candidat la Primaria Ramnicu Valcea, pe Virgil Pirvulescu! Ce cadou i-a oferit primarul liderului PNL...

joi, 2 mai 2024

Virgil Pirvulescu, candidatul PNL la Primaria Ramnicu Valcea, este SABOTAT din interior de principalul om al lui Mircia Gutau - PSD, implantat la liberali! Este vorba chiar de deputatul liberal Cristian Buican! Parlamentarul a dat deja ordin pe unitate, in randul armatei de lingai galbeni fideli, sa fie denigrat, sabotat, carotat Pirvulescu! Pe surse am aflat ca Buican a mers pana acolo incat plateste ziaristi sa-l critice pe Pirvulescu! Lui Buican ii este teama de se kk... pe el de Virgil Pirvulescu, ca in eventualitatea unui rezultat bun la alegerile locale ii va lua locul de presedinte al PNL Valcea. Tocmai de aceea Buican a batut palma pe sub masa cu primarul pesedist Mircia Gutau si il saboteaza la greu pe candidatul PNL! Pirvulescu a mirosit deja ceva si s-a distantat de cel mai pestilential politician local, lucrand doar cu oameni loiali foarte apropiati. Buican este bine implantat la afacerile cu Primaria Ramnicu Valcea, avand magazine in mai multe spatii comerciale ale administratiei publice locale (chirii modice la concesiuni pe zeci de ani!). Liderul PNL Valcea a primit cadou de la Mircia Gutau un spatiu comercial de sute de metri patrati, o cladire intreaga, in cartierul Ostroveni din Ramnicu Valcea, zona ANL! 

SC Lovagro, firma care-i apartine deputatului liberal Cristian Buican, a fost înființată în 2015 și 90% din părțile ei sociale sunt deținute de deputatul Cristian Buican (vezi facsimil). Tot pe această societate sunt închiriate la prețuri foarte mici două magazine în Piața Centrală și în Piața Ostroveni din municipiu, unde se comercializează produsele lactate Loviștea, plus cladirea de pe strada Nicolae Iorga din Ramnicu Valcea, unde nu stie nimeni ce face Buican. Poate doar Mircia Gutau _ PSD care i-a acordat concesiunea!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe