Caporalul Pupăză (Grig Chiroiu) a făcut knockout PNL-ul din Olăneşti! PSD, Forţa Dreptei, AUR şi SOS depăşesc în sondaje liberalii!

vineri, 3 mai 2024
Caporalul Pupăză a făcut knockout PNL-ul din Olăneşti!
PSD, Forţa Dreptei, AUR şi SOS depăşesc în sondaje liberalii!
Mai puţin de o lună i-a trebuit lui Grig Chiroiu, actorul din Trăsniţi în Nato să conducă PNL Băile Olăneşti pentru a aduce organizația la un ruşinos loc 5 în sondaje!
Acum, în disperare de cauză, umblă pe uliţe şi îi bârfeşte pe foştii săi colegi de partid.
Exasperat de  tâmpeniile sale l-a părăsit şi Doru Ioan Filip.
Cândva, Ziarul de Vâlcea i-a făcut (în 2012) campanie fostului subprefect Doru Filip. Era ultimul an în care au avut loc alegeri în 2 tururi de scrutin. L-am ajutat să câştige primul tur al alegerilor. Apoi nu a mai lucrat cu noi si l-a pierdut pe  al doilea, iar de atunci primar este Sorin Vasilache - PSD.
Ioan Filip a plecat din PNL recent şi este candidat la SOS la funcţia de primar. Are listă completă la consiliul local. Din PNL a plecat şi tânăra Teodora Braneci, o speranţă a Forţei Drepte în Vâlcea. Şi ea are o listă completă.
Pe amândoi Chiroiu îi denigrează! Despre Filip spune că este un boşorog terminat pe care l-a dat afară din partid, despre Teodora încearcă să lanseze zvonul că este consumatoare de droguri.
AUR are în Olăneşti candidat pe Gheorghe Dumitraşcu. Şi acesta este în sondaje peste PNL.
Din 240 de persoane chestionate la începutul săptămânii despre intenţia de vot  au spus că-l votează pe Chiroiu şi PNL mai puţini oameni decât locuri are un microbuz şcolar. Lucru oarecum de aşteptat pentru că Pupăză a depus multe reclamaţii împotriva unor localnici la primărie, i-a dat afară din restaurantul pensiunii sale pe localnici spunând că preferă să aibă clienţi turiştii străini pentru că aceştia plătesc mai bine,  a distrus prin reclamaţii o afacere mică locală (exploatare forestieră) care oferea locuri de muncă unor oameni, a denigrat familia primarului Vasilache, i-a revoltat pe deţinătorii de pensiuni şi hoteluri din zonă spunând că aceştia sunt manageri slabi  şi nu ştiu să facă turism de înaltă calitate.
Acum Pupăză promite că dacă va ajunge primar va construi o sală de bowling şi îi va goni din oraş pe ucrainienii refugiaţi, pe nepalezi, indieni şi alţi străini care, de fapt, ajută staţiunea prin munca lor şi se integrează în comunitate.
Grig Chiroiu a fost numit, fără alegeri interne, preşedinte al PNL Băile Olăneşti la finalul lunii martie de către deputatul Cristian Buican.
Deputatul Laurentiu Cazan, presedintele organizatiei locale, a fost inlaturat ca o... masea stricata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe