Bucurie și daruri pentru persoanele aflate în Centrele de îngrijire și asistență pentru persoane adulte din Drăgășani

vineri, 3 mai 2024

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Protoieria Drăgășani a oferit daruri celor care au nevoie de atenție și ajutor, prin organizarea unei acțiuni social – filantropice, în data de 30 aprilie, la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihică Măciuca și Centrul de îngrijire și asistență Lungești.

La activitate a participat și domnișoara Teodora Mihăescu, Asistent social, în cadrul Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului care, împreună cu preoții, a mers în mijlocul persoanelor asistate ce fac parte din Centrul de îngrijire și asistență Lungești, precum și din Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihică Măciuca.
„Protoieria Drăgășani împreună cu reprezentanți din cadrul Sectorului Social al Arhiepiscopiei Râmnicului, au oferit persoanelor găzduite în aceste centre pachete cu alimente, dulciuri şi cărți de rugăciune dar și cuvinte de încurajare. Întotdeauna bucuria vine din lucruri mărunte, iar omul nu a fost creat de Dumnezeu să fie singur, de aceea ne-am propus să le vestim și acestora bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos. Prin vizita noastră le arătăm persoanelor din aceste centre că le suntem alături și îi sprijinim, ceea ce înseamnă enorm pentru ei”, a precizat părintele protoiereu Daniel Ionuț Sichigea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe