Andrei Gheorghiu ( Dreapta Unită) candidează la Președinția Consiliului Județean Vâlcea: Vreau să construim împreună un județ modern!

joi, 25 aprilie 2024
Dragi vâlceni,
👋 Sunt Andrei Gheorghiu și candidez la Președinția Consiliului Județean Vâlcea. Vreau să construim împreună un județ modern!
🏛 Ca viceprimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea, am lucrat pentru dezvoltarea și prosperitatea zonei noastre. Acum, sunt gata să extind această viziune la nivelul întregului județ.
💼 Cu peste 15 ani de experiență în sectorul privat și un mandat plin de învățături, ca viceprimar, am dobândit toate uneltele necesare pentru a aduce schimbarea pe care ne-o dorim.
🌿 Am luptat pentru transparență, dezvoltare sustenabilă și proiecte care aduc plus valoare vieții noastre cotidiene. Vreau să continuu acest drum, luptând pentru o Românie modernă, în care fiecare familie să aibă posibilitatea de a-și crește sănătos copiii, aici, în Vâlcea.
🔄 Candidatura mea se bazează pe dorința de a ridica standardele de bună guvernanță și de a face din Vâlcea un model de dezvoltare și prosperitate. Vreau să construim împreună un județ modern, unde fiecare cetățean să se simtă ascultat, respectat și valorizat.
📈 Planurile mele includ dezvoltarea economică a județului, reducerea cheltuielilor inutile, îmbunătățirea infrastructurii, promovarea educației de calitate, acces la sănătate pentru toți vâlcenii, susținere pentru turism și agricultura locală.
💪 Am nevoie de voi în această luptă. Este timpul pentru o nouă generație de lideri cinstiți și competenți, gata să reconstruiască România și să facă din Vâlcea județul modern pe care ni-l dorim.
✊ Nu-i lăsa să-ți fure viitorul. Alege o Românie și un județ modern!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe