PNL Valcea - Buican pierde primari și organizații întregi! Încă 5 primari liberali au trecut la PSD!

marți, 12 martie 2024

Tot mai multi primari PNL supăraţi pe deciziile din partid si direct pe presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, se reorientează şi pleacă la PSD. Ultimele plecări sunt cele ale urmatorilor primari: Cristian Burleanu - Sinesti, Ilie Boiangiu - Gradistea, Daniel Musat - Milcoiu, Ion Bociog - Maldaresti, Dumitru Pirneci - Danicei

Din ce in ce mai multi primari aleg să se mute de la PNL la PSD şi sa candideze în iunie din partea acestui partid.

Migraţia primarilor va continua şi în perioada următoare, mai ales în condiţiile în care va fi liber la plecări fără pierderi de mandate pentru o perioadă de 60 de zile.

Hemoragia din PNL Valcea catre PSD Valcea este foarte greu de oprit!

Dincolo de vorbele frumoase, primarii trăiesc situaţii concrete care îi fac să se îndepărteze de partid. De exemplu, se plâng de lipsă de susţinere din partea PNL pentru proiectele locale.

”Decizia nu a fost una ușoară, dar a fost necesară, fiind o administrație publică locală ne interesează echipa cu care putem să ne ducem la bun sfârșit proiectele și am ales să facem următorul mandat cu PSD Valcea.  Nu am fost satisfăcuți de ce s-a întâmplat la PNL. La PNL, deputatul Cristian Buican vorbeste foarte mult, dar nu a facut nimic pentru noi, de aceea alegem eficiența PSD”, a declarat unul dintre fostii primari PNL, actual PSD.

În perioada 9 aprilie - 9 iunie, primarii ar urma să aibă 60 de zile la dispoziţie pentru a schimba partidele fără să îşi piardă mandatele. Este de aşteptat ca în perioada urmatoare să aibă loc o migraţie masivă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe