Municipiul Drăgășani renaște cu Lucian Borța, PRIMAR!

vineri, 23 februarie 2024

FOTO - Municipiul Drăgășani renaște cu Lucian Borța, PRIMAR! Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, îl susține pe candidatul PSD la funcția de primar în Orașul Viilor!

Lucian Borța este un tanar dezvoltator imobiliar, manager logistica&transport din Dragasani. Dupa ce a muncit 15 ani in Anglia si a construit acolo o afacere de succes, s-a intors in orasul natal unde a inceput sa investeasca, sa construiasca si sa participe activ la dezvoltarea comunitatii. Presedintele PSD Valcea, Constantin Radulescu, il sustine pe Lucian Borța la functia de primar al municipiului Dragasani! 

Lucian Borța: Intentia mea de a ma implica, dedica pentru progresul orasului unde m-am nascut, unde am crescut si unde doresc sa-mi cresc copiii, este deja cunoscuta. Imi doresc sa aduc o schimbare in modul de abordare pe care l-am primit in ultimii 30 ani. Imi doresc un oras modern, un oras comparabil cu cele din Europa de Vest. Acest lucru vreau sa-l reusim impreuna, dumneavoastra cetatenii impreuna cu mine!
Doar impreuna putem oferi o alternativa reala, viabila, care sa raspunda adevaratelor nevoi ale oamenilor. O alternativa clara, civilizata, pe intelesul tuturor, care sa lupte pentru interesul cetatenilor. 

Sunt cu sufletul deschis si va astept pe toti alaturi de acest proiect!

Municipiul Drăgășani renaște cu Lucian Borța, PRIMAR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe