Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea a organizat Conferința internațională “Consolidarea Valorilor Europene”

sâmbătă, 10 februarie 2024

Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea a organizat Conferința internațională “Consolidarea Valorilor Europene”, eveniment multiplicativ de prezentare a rezultatelor Proiectului Erasmus+ “Active to strengthen European values”, un proiect care aduce satisfacții profesionale și morale, profesionale când valoarea elevilor și profesorilor este recunoscută la nivel național și internațional și, nu în ultimul rând, satisfacții morale când instituțiile colaboratoare duc mai departe mesajul educației de calitate.

Felicitări participanților în orice proiect Erasmus+ care schimbă destine și care aduc în școală ținuta europeană a demnității și integrării prin colaborare.

Mulțumesc ca profesor, tuturor instituțiilor CJ, ISJ, IPJ, IJJ, ISU, primărie, Antidrog, ONG-uri, pentru răspunsul pozitiv la Educație.
Implicarea autorităților locale și județene din fiecare regiune a țărilor implicate în acest proiect a reprezentat o garanție pentru școala organizatoare și pentru modul în care sistemul de învățământ este susținut la nivel local și național.

Atunci când elevii participă cu plăcere și bucurie la o activitate, la un club de dezbatere, și o fac voluntar, înseamnă că țintele sunt atinse și viitorul sună bine pentru noi toți!

Peda, mulțumesc!

Prof. Adina Dobrete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe