Accident cumplit la Râmnicu-Vâlcea: Un minor de 17 ani s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea. Băiatul se află în stare gravă

duminică, 18 februarie 2024

O persoană a fost rănită grav în urma unui accident care a avut loc duminică în Râmnicu-Vâlcea.

Pompierii militari vâlceni au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Râmnicu-Vâlcea. O mașină s-a răsturnat pe o parte în afara părții carosabile, informează ISU Vâlcea.

S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu-Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la UPU Vâlcea, în stare gravă, a arătat sursa citată.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că,  pe DN 67, în municipiul Râmnicu Vâlcea – zona Copăcelu, km 191 + 100 m,  din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, în timp ce conducea un autoturism,un minor de 17 ani, din localitatea Popești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un indicator rutier și un gard, ulterior răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma impactului, tânărul a fost rănit grav,fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”transmite IPJ Vâlcea.

(sursa: Mediafax)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe