Tatăl profesorului din Vâlcea, Marian Claudiu Bălan, anchetă în paralel. Bărbatul o acuză pe fosta noră că a mințit în legătură cu dispariția lui 

vineri, 19 ianuarie 2024

Tatăl profesorului din Vâlcea o acuză pe fosta noră că l-a mințit în legătură cu dispariția lui Marian Claudiu Bălan. Bărbatul susține că a aflat la câteva luni distanță de ceea ce se întâmplase și că Anișoara nu ar fi fost niciodată constantă în declarații - relatează spynews.ro

Tatăl profesorului din Vâlcea susține că a aflat de dispariția fiului abia în luna august 2020

  • Tatăl profesorului din Vâlcea, anchetă în paralel
  • Bărbatul o acuză pe fosta noră că a mințit în legătură cu dispariția lui

Chiar dacă în aprilie se împlinesc patru ani de când Marian Claudia Bălan a fost dat dispărut, tot mai multe ipoteze au apărut în ceea ce îl privește, dar niciuna care să ducă spre ceea ce i s-ar fi întâmplat. Tatăl profesorului spune că a început să pună lucrurile cap la cap, după ce a văzut că fosta noră ar minți în legătură cu dispariția.

Tatăl profesorului din Vâlcea o acuză pe fosta noră că l-a mințit

Bărbatul spune că nu știa ca fiul să aibă probleme în căsnicie sau cu cei doi copii, din contră. Potrivit spuselor lui, Marian Claudiu Bălan se înțelegea bine atât cu fosta soție, cât și cu băieții lui. În august 2020, după ce trecuseră deja patru luni de la dispariție, Anișoara i-ar fi spus și tatălui profesorului că nu mai știe nimic de el. Întrebată ce s-a întâmplat, femeia i-ar fi spus mai multe variante, ba că ar fi plecat în străinătate, ba că este în România și ar fi împreună cu amanta.

„Mi-a spus tot felul de variante, că ea nu e deloc constantă. Adică, spune acum una, peste o jumătate de oră alte versiune mi-a spus. Ba că a plecat în Italia, ba că a plecat cu o fostă elevă de-a lui pe care o medita. Ba că e în Anglia, ba că ar putea fi în țară. Deci, niciodată nu a menținut o variantă”, a declarat tatăl profesorului din Vâlcea, la Acces Direct.

Cum se înțelegeau cei doi foști soți, înainte ca Marian Claudiu Bălan să dispară

Tatăl profesorului spune că a încercat să afle mai multe despre fiul lui de la fosta soție, dar singurul detaliu cert era luna în care a plecat. Cei doi locuiau încă în aceeași casă, chiar dacă erau divorțați, iar Anișoara i-a spus fostului socru că nu vorbeau prea mult, în ciuda faptului că locuiau sub același acoperiș.

„Nu mi-a spus...cu data exactă, dar mi-a spus că în aprilie. Rețin și-acuma: „În aprilie a plecat de acasă”. Că ea spune că, mă rog, când m-am întâlnit în august, că erau „colegi de apartament”. Chiar așa mi-a spus. Adică se mândrea cumva”, a mai spus bărbatul, la Acces Direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe