În 2023, Chimcomplex S.A. Borzesti a depășit declinul industriei prin diversificarea investițiilor și finalizarea proiectelor inovatoare

vineri, 5 ianuarie 2024
În 2023, Chimcomplex S.A. Borzesti a depășit declinul industriei prin diversificarea investițiilor și finalizarea proiectelor inovatoare: cea mai mare centrală de cogenerare construită în România în ultimii 11 ani și o instalație unică de trigenerare, sporind semnificativ eforturile de eficiență energetică și sustenabilitate. În ciuda scăderii industriei chimice europene, noi ne-am asigurat primul loc în categoria industriei din România pentru al doilea an.
Business Review ne-a aplaudat rezultatele în cadrul „Business Champions Awards Gala”, incluzând Chimcomplex în “25 Business Champions in Romania" pentru 2023. Dl. Florian Staicu, CEO Chimcomplex a fost prezent pentru a ridica premiul și a transmite un mesaj de mulțumire din partea noastră.
Să fim numiți în primele 25 de companii care nu numai că au prosperat în peisajul dinamic al afacerilor românești, dar și-au adus contribuții semnificative la industriile lor și la economia locală este un moment de recunoaștere a valorilor, a eforturilor românilor extraordinari din industria chimică.
Prin ce am putea inspira noi mediul de business? Poate prin puterea nelimitată de a ne adapta la schimbările vremurilor, prin capacitatea de absorbție a șocurilor mediului de business, prin exemplul nostru care este considerat de succes!
În spatele tuturor poveștilor pe care le-am auzit la Gala este enorm de multă muncă, de aceea celor ce au îndrăznit să iasă din rând și au fost premiați, trebuie să le mulțumim și să îi felicităm!
De ce? Pentru că virtuțile nu sar în ochi, la fel ca și viciile și uităm să le evidențiem. Nouă românilor, ne lipsește capacitatea de a-i admira pe ceilalți!
Toată energia noastră o împărțim cu entuziasm cu oricine dorește să ni se alăture, pentru că viața este un spectacol efervescent și plin de culoare mai ales dacă rezonezi cu ceea ce scria Tolstoi: “Un război nu se câștigă cu arme, resurse și bani, ci cu oameni hotărâți să învingă!”
Mulțumim fiecărui angajat în parte care a demonstrat concentrare și determinare, a depus un efort contra timp, pentru a planifica și a produce, a construi proiecte într-un mediu complex, lucrând într-o perioadă cu provocări fără precedent în istoria recentă!
Chimcomplex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe