Senatorul PNL Claudia Banu acuză filiala USR Vâlcea de dezinformare şi intoxicarea opiniei publice

joi, 7 decembrie 2023

Senatorul liberal vâlcean Claudia Banu a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că foştii parteneri de guvernare de la USR sunt ‘un partid din ce în ce mai şters’, după ce pe paginile de socializare ale filialei USR Vâlcea au fost distribuite mai multe mesaje împotriva PNL.

‘Stimaţi foşti parteneri de guvernare de la USR aţi avut ocazia să demonstraţi ceea ce puteţi să faceţi. Aţi fost alături de Partidul Naţional Liberal la guvernare. Este inutil ca în aceste momente, la 105 ani de la Marea Unire, să veniţi şi să propagaţi în spaţiul public o serie de mesaje menite să îngrijoreze şi să destabilizeze. Sunteţi un partid din ce în ce mai şters, care daţi dovadă de inconsecvenţă în păstrarea propriilor principii şi valori pe care le-aţi clamat. Da, Partidul Naţional Liberal a luat o decizie riscantă şi contestată atunci când a ales să facă parte din actuala guvernare, dar decizia a avut la bază mai multe motive pe care românii le ştiu. Criza energetică, insecuritatea din zonă sunt motive care au de fapt la bază un concept pe care poate dumneavoastră nu îl mai cunoaşteţi: responsabilitate, stabilitate’, a transmis parlamentarul liberal, în cadrul conferinţei de presă ce a fost organizată la sediul PNL Vâlcea.

Claudia Banu a precizat că măsurile luate în coaliţie sunt consecvente principiilor liberale.

‘Eu pot să spun vâlcenilor şi românilor că PNL a avut, are şi va avea o preocupare constantă pentru promovarea principiilor şi valorilor liberale. Toate deciziile care s-au luat de curând în actuala coaliţie au fost influenţate şi de aceste principii la care ţinem. Ajustarea măsurilor fiscale, eliminarea plafonului scăzut de plăţi cu numerar, majorarea pensiilor pe care Partidul Naţional Liberal a făcut-o de fiecare dată, menţinerea cotei unice de impozitare, încurajarea investiţiilor – toate acestea sunt decizii care dovedesc că PNL acţionează raţional şi menţine un echilibru în actuala guvernare’, a mai spus senatorul PNL.

În ultimele zile, USR Vâlcea a postat pe pagina de Facebook mesaje în care susţine că PNL se opune eliminării pensiilor speciale, că este responsabil de creşterea taxelor de la 1 noiembrie, precum şi de rezultatele de la testele PISA, pentru care îi cer demisia ministrului Educaţiei, Ligia Deca. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe