Lansarea Annabella Retail Park Vâlcea va transforma peisajul comercial din Râmnicu Vâlcea

marți, 10 octombrie 2023

Lansarea Annabella Retail Park Vâlcea va transforma peisajul comercial din Râmnicu Vâlcea

Annabella, unul dintre cei mai importanți jucători locali din retailul alimentar din Romania, anunță lansarea unui nou Retail Park în Râmnicu Vâlcea, un centru comercial modern care promite să aducă un suflu nou în cumpărăturile locale și să devină un punct de atracție pentru întreaga regiune.

Annabella Retail Park Vâlcea va fi cel de-al doilea centru comercial dezvoltat de Annabella Group și va implica o investiție de aproximativ 5 milioane de euro. Acesta se va întinde pe o suprafață de peste 7.000 mp spațiu inchiriabil, oferind o varietate largă de magazine, restaurante, și zone de agrement, fiind situat pe bulevardul Dem Rădulescu din Ramnicu Vâlcea. Proiectul este realizat cu un accent puternic pe durabilitate și integrare comunitară.

Retail park-ul include in jur de 12 magazine, dintre care unele sunt branduri internaționale ce își fac debutul în regiune. De asemenea, sunt disponibile facilități moderne, cum ar fi zone de joacă pentru copii și zone pentru evenimente culturale și sociale.

Lansarea Annabella Retail Park Vâlcea va avea un impact semnificativ asupra economiei locale, creând peste 150 noi locuri de muncă și atrăgând noi investiții în zonă.

Deschiderea oficială va avea loc in trimestrul 3 din 2024, cu evenimente festive care includ muzică live, oferte speciale și prezența unor personalități locale. Toată comunitatea este invitată să participe și să exploreze noile oportunități de cumpărături și distracție.

Încă din etapa de proiectare, mai multe spații comerciale au fost închiriate, dar cei care sunt interesați să se alăture parcului de retail Annabella Vâlcea sunt încă primiți cu entuziasm.

Annabella Retail Park Vâlcea  reprezintă un nou capitol în peisajul comercial al orașului Râmnicu Vâlcea, oferind o experiență de cumpărături diversificată și modernă. Cu angajamentul său față de calitate, durabilitate și integrarea comunității, se așteaptă  ca acest retail park să devină un reper important în regiune.

***

Despre Annabella

Reteaua de retail Annabella este o afacere 100% antreprenorială, cel mai important jucător din retailul alimentar din regiune. Cu prezență pe piață de aproape 30 de ani, rețeaua Annabella numără peste 115 magazine în 4 județe, Vâlcea, Argeș, Olt si Dambovita cu suprafețe cuprinse între 200m² până la 2000m², dezvoltate pe trei concepte de retail diferite – (Annabella A-Z, Annabella Zilnic si Annabella Standard) – pentru a răspunde cât mai bine nevoilor fiecărei comunități în parte.

În 2022 Annabella a depășit 97 de milioane de euro, cifră de afaceri, un rezultat remarcabil la nivelul pieței locale. Lanțul reprezintă unul dintre principalii angajatori din județul Vâlcea, asigurând peste 1200 de locuri de muncă. Expansiunea afacerii Annabella continuă cu dezvoltarea de parcuri comerciale de tip retail park, deschiderea de noi unități de retail  dar și cu modernizarea și eficientizarea celor existente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Lansarea Annabella Retail Park Vâlcea va transforma peisajul comercial din Râmnicu Vâlcea”

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe