ETA SA cheltuieste BANI PUBLICI pentru achiziționarea unor servicii juridice de consultanță

duminică, 20 august 2023

Recent, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în calitate de acționar unic al societății ETA, și-a exprimat acordul cu privire la achiziționarea de către societate a unor servicii juridice de consultanță, asistență și reprezentare a acesteia în dosarul penal nr. 3650/P/2022, aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea până la soluționarea definitivă a litigiului. A fost mandatat reprezentantul municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea ETA să aprobe achiziționarea serviciilor juridice respective.

In acest caz se pune o intrebare simpla, logica si de bun simt: De ce este nevoie sa cheltuiasca ETA SA (societate din subordinea Consiliului Local Ramnicu Valcea) bani publici pentru plata unor servicii juridice, avand in vedere ca Primaria Ramnicu Valcea are angajati mai multi juristi, care puteau sa reprezinte lejer societatea in instanta?! Intrebam, nu dam cu parul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “ETA SA cheltuieste BANI PUBLICI pentru achiziționarea unor servicii juridice de consultanță”

  1. Curios acest fapt atita timp cit Primaria municipiului Ramnicu Valcea are Directie juridica condusa de un reputat jurist prelucator prin aschiere. Adevarat. De ce nu reprezinta aceasta Directie interesele ETA Ramnicu Valcea in Instanta de judecata?
    Sau nu sint capabili sa o faca? Daca nu , sa fie desfiintata Directia juridica.Nu vi se pare normal? Sau este vreo mare smecherie la mijloc? Curios , cine va reprezenta ETA in Instanta.
    Rugati-l pe viceprimarul raslungila care a rezolvat si problemele juridice ale SC Diana srl.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe